Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 21 лютого 2024, 23:27
4602
3

Порту – Арсенал. Прогноз і анонс на матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів

Поєдинок відбудеться 21 лютого о 22:00 за Києвом

| Оновлено 21 лютого 2024, 23:27
4602
3
Порту – Арсенал. Прогноз і анонс на матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів
Getty Images/Global Images Ukraine. Мікель Артета

21 лютого на «Драгау» пройде перший матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, у якому «Порту» зіграє проти «Арсенала». Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Порту

Команда цілком заслужено претендує на звання найсильнішої в країні. Але минулого сезону вона втратила титул у Прімейрі. До такого звикли, адже останнім часом дракони брали золото чемпіонату лише через рік. Найгірше те, що і зараз підопічні Сержіу Консейсау відстають одночасно і від Бенфіки, і від Спортінга. Залишається компенсувати це у Лізі чемпіонів. Там вдалося вкотре вийти з групи. Причому цього разу португальцям нічого не вдалося протиставити фавориту, Барселоні. Але вдалося взяти максимум з рештою членів квартету, не тільки з абсолютним дебютантом, Антверпеном, але і з Шахтарем. Той обігравав синьо-гранатових, тож пропуск у плей-оф розігрувався в останньому турі - і там гірників вдалося обіграти у видовищному протистоянні, 5:3.

Арсенал

Клуб повернувся нарешті до головного континентального турніру Європи. Довгий час, починаючи ще з пізнього Венгера, не виходило пробиватися до топ-4 Прем'єр-Ліги. І тільки Артета зміг перервати смугу невдач, що тривала, причому зробивши канонірів віце-чемпіонами. Під такий успіх вдалося провернути масштабну трансферну кампанію влітку. І, звичайно, хотілося не лише закріпитися на внутрішньому рівні, а й проявити себе у довгоочікуваній Лізі чемпіонів. Там не обійшлося без осічки, у вигляді поразки Лансу. Але загалом червоно-білі впевнено домінували у своєму квартеті і без жодних проблем виграли там перше місце.

Статистика особистих зустрічей

З шести поєдинків за останні 2 десятиріччя англійці виграли половину. Але й португальці мали пару перемог над британським грандом.

Прогноз

Букмекерські контори вважають фаворитом цієї пари Зінченка та компанію навіть на виїзді. Але вдома дракони повинні дати бій - ризикнемо припустити, що тут поєдинок принесе тотал більше 2,5 голів (коефіцієнт - 1,92).

Оцініть матеріал
(19)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
pol-55
Вчора почав дивитись МС,в перерві перейшов в Інтер,не пішло,вернувся до МС і задоволений грою,сьогодні по тій же схемі спочатку Ліверпуль.
Лига конференций без динамо
Тотал больше 2,5  ,за 2.1👋