Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
|
2326
1

У Жирони три матчі без перемог у Ла Лізі. Що далі для Циганкова та Довбика

У команди досить простий календар

У Жирони три матчі без перемог у Ла Лізі. Що далі для Циганкова та Довбика
Getty Images/Global Images Ukraine

У понеділок «Жирона» у матчі чемпіонату Іспанії програла «Атлетіку» з рахунком 2:3, зазнавши другої поспіль поразки та продовживши серію без перемог у Ла Лізі до трьох зустрічей.

Команда залишається на другій позиції з відставанням від «Реала» у шість очок, а ззаду вже наздоганяють «Барселона» та «Атлетіко». Каталонська команда Хаві має дефіцит лише у два пункти.

Щоправда, зараз «Жироні» у чемпіонаті має бути легше. У наступному турі команда зіграє з «Райо Вальєкано» (14 місце), а далі зустрінеться з «Мальоркою» (16 місце) та «Осасуною» (11 місце).

Перед командою стоїть завдання фінішувати у топ-4.

Віктор Циганков учора оформив 5-й гол у сезоні Ла Ліги (+3 асисти), а у Довбика 14 голів, але Артем не забиває у п'яти зустрічах поспіль.

Оцініть матеріал
(17)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
D.Lanskoy
Так, три гри поспіль не можуть виграти, але з ким вони грали? Нічия вдома з Реалом Сосьєдад (6 місце), поразка в гостях від гранду Реалу (1 місце) і бойова поразка в гостях від Атлетика Більбао (5 місце). Тобто, графік складний, суперники досвідчені і потужні. Так що, можливо, не так все погано і це не провал. Але очевидно, що дається взнаки коротка лава запасних і втома від напруженої боротьби. Зараз будуть суперники легші, тільки 1 важкий матч в квітні проти Атлетико і в травні проти Барси. Подивимось, як зіграють наступні 2 тижні. Якщо переможуть - все нормально. Якщо ж втратять очки - то дійсно, втома і спад. Сподіваюсь, що ні, що їм вдастся залишитись в четвірці і може навіть поборотися з Реалом, бо ті теж втрачають силу в ЛЧ і не є бездоганними.