Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 20 лютого 2024, 01:40
1537
0

Евертон – Крістал Пелас. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 19 лютого о 22:00 за Києвом

| Оновлено 20 лютого 2024, 01:40
1537
0
Евертон – Крістал Пелас. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine. Віталій Миколенко

19 лютого на «Гудісон Парк» пройде матч 25-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Евертон» зіграє проти «Крістал Пелас». Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Евертон

Команда останніми роками звикла до постійної боротьби за виживання. У прямому значенні і до останніх турів. 2022-го її від падіння до Чемпіоншипу врятував Лампард, під час минулого розіграшу його змінив Дайш, і встиг набрати достатньо очок. Але зараз ситуація склалася максимально загрозливою. Причому робота Шона дає ефект, іриски додали – але у них відібрали 10 очок за порушення фінансового фейр-плей. Це виглядає вироком, але, до честі синіх, вони намагаються боротися. І відбирали очки у Астон Вілли, Фулхема і навіть Тоттенхема. Але в минулому турі у Миколенка і компанії був дуже складний суперник, Манчестер Сіті, в якому невчасно прокинувся Холанд, який вперше забив з осені. Що ж, зараз очевидно потрібно щось набирати, і краще не 1 бал, а відразу 3.

Крістал Пелас

Клуб загалом залишається вірним собі. Все той же Ходжсон на тренерській посаді (він повернувся якраз рік тому після півторарічних спроб Патріка Вієйра щось змінити), вже звична гра, яка не дозволяє хоча б щось претендувати, але приносить достатньо очок, щоб лондонський клуб тримався над небезпечною зоною. Зараз орли не в кращій формі навіть за своїми скромними критеріями, але при цьому їм щастить, що є чимало явно слабших суперників (січень закінчили, вигравши перестрілку 3:2 саме у Шеффілд Юнайтед), та й штраф для Евертона може стати вирішальним. Але очки потрібно все одно набирати, і це мало не вийшло з Челсі. Не дотягнули, пропустивши двічі у додаткові хвилини і закінчивши 1:3.

Статистика особистих зустрічей

Все, що вийшло у лондонських склярів у 6 останніх очних поєдинках, це двічі звести поєдинки внічию, програвши все інше.

Прогноз

Букмекерські контори вважають, що мотивовані господарі досягнуть максимального успіху. Погодимося і поставимо на перемогу Миколенка та компанії (коефіцієнт – 1,71).

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.