Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 18 лютого 2024, 15:22
3318
0

Райо Вальєкано – Реал Мадрид. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Поєдинок відбудеться 18 лютого о 15:00 за Києвом

| Оновлено 18 лютого 2024, 15:22
3318
0
Райо Вальєкано – Реал Мадрид. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії
Getty Images/Global Images Ukraine. Андрій Лунін

18 лютого на «Естадіо де Вальєкас» пройде матч 25-го туру Прімери Іспанії, в якому «Райо Вальєкано» зіграє проти «Реала» (Мадрид). Поєдинок розпочнеться о 15:00 за київським часом.

Райо Вальєкано

Команда до літа грала під керівництвом Андоні Іраоли. Саме цей наставник піднімав у черговий раз скромний столичний клуб у Прімеру і двічі закінчував у середині турнірної таблиці. Так, у минулій темпораді бджілки набрали 49 очок – нарівні з Жироною, що замкнула підсумкові топ-10. Але, розуміючи, що тут досягнуто стелі можливостей, молодий наставник, доопрацювавши контракт, влітку перебрався до АПЛ, причому погодився очолити далеко не зірковий Борнмут. Франсіско, що змінив його, начебто непогано починав: дебютував з пари перемог навесні, а з середини вересня і по початок листопада було 8 матчів без поразок. Але поступово ніби вичерпався той запас, що залишався від попередника – поразки не просто з'явилися, їх ставало дедалі більше. Лютий розпочався з 1:2 вдома від кризової Севільї. А потім повторили цей рахунок на полі Мальорки.

Реал Мадрид

Клуб знову починає грати за складнішим календарем. Минулого вівторка стартував для підопічних Карло Анчелотті з плей-оф Ліги чемпіонів – у першому поєдинку 1/8 фіналу вони грали на виїзді з РБ Лейпциг. У Німеччині було важко, але гол Браїма Діаса та сейви Луніна забезпечили перемогу. Звичайно ж, галактикос тут націлені лише на перемогу, на взяття Вухатого - досить сказати, що поразка у 2023-му році у півфіналі майбутнього тріумфатору, Манчестер Сіті, розглядалася в Мадриді як провал, який зараз мають намір компенсувати виграшем трофею. Але при цьому і на внутрішній арені завдання аналогічне: повернутися на перше місце, втрачене минулого сезону. Нині слабший і чинний чемпіон Прімери, Барселона, та й Атлетіко – а в те, що стабільно протримається до кінця весни Жирона, не віриться. Минулого туру грали якраз із жиронцями, і оформили впевнену, розгромну перемогу.

Статистика особистих зустрічей

Минулого сезону команди обмінялися домашніми перемогами. Та й у листопаді на Сантьяго Бернабеу була нульова нічия.

Прогноз

Букмекерські контори не чекають на сюрпризи від господарів поля. Гості вміють здобувати перемоги, і в неділю буде чергова (коефіцієнт - 1,65).

Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.