Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 18 лютого 2024, 05:33
2383
3

Манчестер Сіті – Челсі. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 17 лютого о 19:30 за Києвом

| Оновлено 18 лютого 2024, 05:33
2383
3
Манчестер Сіті – Челсі. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine. Михайло Мудрик

17 лютого на «Етіхад» пройде матч 25-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Манчестер Сіті» зіграє проти «Челсі». Поєдинок розпочнеться о 19:30 за київським часом.

Манчестер Сіті

Минулого року команда додала до переліку нагород ще й звання найкращого клубу Землі, перемігши на Клубному чемпіонаті світу, а до цього - Суперкубок УЄФА і, головне, Лігу чемпіонів. Таким чином, Гвардіола реалізував давню мету містян та їхніх амбітних близькосхідних власників. Але зараз знаходить для себе та своїх підопічних нові виклики. Безумовно, Холанд та компанія спробують зберегти Вухатого. Але невдалий відрізок в АПЛ наприкінці минулого року змушує зараз триматися в тонусі, ведучи перегони з Ліверпулем та Арсеналом. Тож треба налаштовуватись на перемоги у кожному турі, при тому що є паралельно виступи у кубку, та й цього тижня стартувала Ліга чемпіонів, хай і з Копенгагеном – там виграли 3:1. Минулого туру з Евертоном за рахунок дубля Холанда вдалося оформити впевнені 2:0.

Челсі

Клуб успішний у форматі поєдинків на виліт. Він уже пробився, хай і не без пригод, у фінал Кубка Ліги – там, щоправда, у суперниках буде Ліверпуль, тож із цієї дистанції шанси на титул не виглядають вагомими. Крім того, минулого тижня вдалося вибити в іншому подібному турнірі, кубку Англії, міцну Астон Віллу, швидко створивши собі комфортний гандикап і утримавши створену перевагу. Але куди все уходить в АПЛ? Нещодавно було порівняння поточних результатів у чемпіонаті із тим, що було рік тому. Витративши влітку півмільярда, пенсіонери фактично тупцювали на місці. У понеділок, граючи проти Крістал Пелас, вдалося виграти. Але й тут програли перший тайм, а до 91-го рахунок залишався нічийним.

Статистика особистих зустрічей

Після успішного для синіх фіналу Ліги чемпіонів-2021 вони програли за різних тренерів 6 разів поспіль. І лише в листопаді Палмер та компанія оформили видовищні 4:4 з володарем требла.

Прогноз

Букмекерські контори не чекають тут на інтригу. Рекомендуємо ставити на те, що тут господарі виграють за фори -1,5 гола (коефіцієнт - 1,89).

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Lulinnha
Сьогодні Сіті зробить те саме з Челсі, що робить Мудрик зі своєю силіконовою подружкою... 
Fant24
Никогда бы не поверил чтобы тренер поставил мудрика против мансити .это все равно что игрвть заранее в меньшинстве