Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 16 лютого 2024, 17:52
1444
7

Адріан ПУКАНИЧ: «Цей Марсель можна обігрувати й проходити далі»

Колишній гравець «гірників» оцінив матч в Гамбурзі

| Оновлено 16 лютого 2024, 17:52
1444
7
Адріан ПУКАНИЧ: «Цей Марсель можна обігрувати й проходити далі»
ФК Шахтар

Колишній півзахисник національної збірної України й «Шахтаря» Адріан Пуканич в інтерв'ю Sport.ua розповів, кого вважає фаворитом в парі «Шахтар» – «Марсель» в 1/16 фіналу Ліги Європи з футболу:

– Можна довго дискутувати, хто був ближчий до перемоги в першому поєдинку цих суперників в Гамбурзі, але треба змиритися з тим, що доля путівки до наступного раунду визначиться тільки після матчу-відповіді в Франції.

– А Ви кому віддаєте перевагу?

– Поки що шанси 50 на 50. Але стратегічна перевага на боці «Шахтаря», який переконався, що з цим «Марселем» можна грати й перемагати. Що ж до передматчевих прогнозів, то складалося враження, що фаворити «містяни», в яких перевага в ігровій практиці, більш «зірковий» склад. Проте не все сталося так, як гадалося. Знаєте, це, як оцінювати можливості невисокого легіонера «Шахтаря» Егіналду в боротьбі на «другому поверсі» з кремезними стоперами «Марселя». Але завдяки правильному вибору позиції, високому стрибку й націленій передачі партнера саме бразилець переміг у верховій дуелі й врятував номінальних господарів від поразки в компенсований час. Як бачите, головне майстерність.

– В матчі-відповіді через тиждень «Шахтарю» не зможе допомогти центральний захисник Валерій Бондар, під питанням участь Тараса Степаненка. Їхня відсутність сильно позначиться на грі «гірників» в Марселі?

– Думаю, що ні. І не тільки тому, що в «Шахтаря» – довга лава запасних й чималий міжнародний досвід. В «гірників» ще й кваліфікований тренерський штаб, який постарається мінімізувати відсутність цих виконавців.

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
DK1961
ЭТОТ Шахтер можно обыгрывать и проходить дальше
vazazh
Пуканич - виконай те що можеж - пукни.
Андрій Шевченко
Легенда шлюхтаря - ПУКАНич.
Moonspell
Експерт, бл@ха...То чого ж Шахтар не переміг, якщо переконався? За тиждень буде відповідь хто кого недооцінив чи переоцінив.