Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 15 лютого 2024, 12:12
3722
1

Баски не вистояли у Парижі. ПСЖ обіграв Реал Сосьєдад у першому матчі

«Червоно-сині» зробили крок до чвертьфіналу Ліги чемпіонів

| Оновлено 15 лютого 2024, 12:12
3722
1
Баски не вистояли у Парижі. ПСЖ обіграв Реал Сосьєдад у першому матчі
Getty Images/Global Images Ukraine

У Парижі відбувся перший матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, у якому зустрілися ПСЖ та «Реал Сосьєдад». Поєдинок завершився перемогою «червоно-синіх».

Гості активно розпочали зустріч, і вже на 1-й хвилині Андре Сілва з-за меж штрафного майданчика пробив поруч зі стійкою. Парижани з відповіддю зволікати не стали: після передачі на хід від Дембеле Мбаппе бив у протихід голкіперу, і Реміро врятував свою команду.

Надалі «біло-блакитні» за рахунок високого пресингу завдавали чимало труднощів суперникам. Футболісти «Сосьєдада» вміло захищалися та проводили досить гострі контрвипади. Перед перервою ледь не досяг мети удар Меріно, після якого м'яч влучив у поперечину.

На початку другої половини зустрічі парижани спробували збільшити тиск і досягли свого. Після навісу з кутового Маркіньос скинув м'яч на дальній кут воротарського майданчика, а забутий захисниками Мбаппе розстріляв ворота.

Getty Images/Global Images Ukraine

Забивши гол, «червоно-сині» агресивно почали атакувати володіння суперників, і Мбаппе ледь не оформив дубль у матчі. З ударом форварда важко впорався Реміро, який кінчиками пальців перевів м'яч у поперечину. Подвоїв перевагу паризької команди Баркола, який продемонстрував індивідуальну майстерність. Він прокинув м'яч повз Траоре і встиг випередити Реміро, повз голкіпера проштовхнувши снаряд у ворота.

Гості були розгублені і до кінця поєдинку не змогли загострити ситуацію біля воріт ПСЖ. Господарі, у свою чергу, провели ще кілька перспективних атак. Одну з них влучним ударом ледь не завершив Коло Муані – м'яч трохи розминувся зі штангою.

ПСЖ здобув комфортну перемогу. Матч-відповідь команди проведуть 5-го березня.

Ліга чемпіонів. 1/8 фіналу. Перший матч.

ПСЖ – «Реал Сосьєдад» – 2:0

Голи: К.Мбаппе (58), Баркола (71)

Попередження: Ле Норман (36), Траоре (92)

ПСЖ: Доннарумма, Хакімі, Маркіньйос, Перейра (Ернандес, 72), Беральдо, Заїр-Емері, Руїс, Вітінья, Дембеле (Коло Муані, 83), К.Мбаппе, Баркола (Асенсіо, 72)

«Реал Сосьєдад»: Реміро, Траоре, Субельдія, Ле Норман (Пачеко, 79), Галан (Арамбуру, 88), Мендес (Турр'єнтес, 79), Субіменді, Меріно, Кубо, А.Сілва (Садік, 79), Барренечеа (захарян, 66)

Стадіон «Парк де Пренс» (Париж, Франція)

ПСЖ – РЕАЛ СОСЬЄДАД. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Події матчу

70’
ГОЛ ! М'яч забив Бредлі Баркола (ПСЖ).
58’
ГОЛ ! М'яч забив Кіліан Мбаппе (ПСЖ).
Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Boodya 1209
Мега цікаві матчі сьогодні в ЛЧ...