Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 14 лютого 2024, 21:29
2847
3

Лаціо – Баварія. Прогноз і анонс на матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів

Поєдинок відбудеться 14 лютого о 22:00 за Києвом

| Оновлено 14 лютого 2024, 21:29
2847
3
Лаціо – Баварія. Прогноз і анонс на матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів
Getty Images/Global Images Ukraine. Томас Мюллер

14 лютого на «Стадіо Олімпіко» пройде перший матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, у якому «Лаціо» зіграє проти «Баварії». Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Лаціо

Команда посіла друге місце в минулій Серії А. У результаті Мауріціо Саррі не просто перевершив свого попередника, настільки популярного у вболівальників цієї частини столиці - лічені рази за всю історію, беручи скудетто, орли виступали краще. Але вже зрозуміло, що повторити це не вдасться. Старт був взагалі провалений, втім, поступово вдалося піднятися у верхню частину таблиці, і як мінімум у єврозоні є шанси фінішувати. Крім того, небесно-блакитні пробилися до півфіналу кубка Італії, ще й із перемогою над Ромою у капітолійському дербі у попередньому раунді. Та й у Лізі чемпіонів італійці не вдарили в багнюку обличчям. Хоча їм там було відверто непросто, особливо спочатку, але 3 перемоги та 10 очок забезпечили право зіграти у плей-оф головного континентального турніру.

Баварія

Клуб веде несподівано запеклу боротьбу у Бундеслізі. І, до речі, вирушив до Риму після горлового поєдинку проти прямого конкурента, Байєра, на який пішло чимало сил. Втім, минулого сезону срібна салатниця мала виїхати до Дортмунду, і лише сама Боруссія нічиєю в останньому турі зреклася заповітного титулу. Це було вже за Тухеля, що в терміновому порядку навесні змінив Нагельсманна. Крім того, Томас за неповний рік розгромно програв Суперкубок і вже двічі вилетів з кубка країни. Так, у Лізі чемпіонів німці впевнено виграли восени свою групу – але як забути, що вже після зміни наставника вони отримали 0:3 від Манчестер Сіті у минулому розіграші?

Статистика особистих зустрічей

Три роки тому ці ж суперники перетнулися в 1/8 фіналу. Тоді німці були явно сильнішими і виграли обидва матчі із загальним рахунком 6:2.

Прогноз

Букмекерські контори чекають на успіх гранда з Мюнхена вже в Італії. Але підопічні Тухеля нестабільні, і поки що краще обмежитися ставкою на тотал більше 2,5 голів (коефіцієнт - 1,69).

Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.