Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
|
1841
2

Мбаппе відкладає рішення щодо переходу в Реал

Форвард «ПСЖ» ще не прийняв остаточного рішення

Мбаппе відкладає рішення щодо переходу в Реал
Getty Images/Global Images Ukraine. Кіліан Мбаппе

Форвард «ПСЖ» Кіліан Мбаппе відкладає остаточне рішення з приводу можливого переходу в «Реал». Про це повідомляє The Athletic.

«Реал» хотів закрити питання з переходом Мбаппе в середині січня, щоб уникнути повторення ситуації травня 2022 року. Однак сам 25-річний форвард і його оточення вважають, що їм потрібно більше часу.

Сумніви Мбаппе з приводу переходу в «Реал» пов'язані з тим, що зараз мадридський клуб пропонує не такі вигідні фінансові умови, як два роки тому, і менш вигідні, ніж те, що готовий запропонувати «ПСЖ». Незважаючи на це, у разі переходу Мбаппе все одно стане найбільш високооплачуваним гравцем «Реала».

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Serhii P.
Та нікуди він не перейде, розслабтеся. Більше тільки саудити заплатять, але у нього немає бажання там жити. "Реал" пропонує чисту зарплату рази в 4-5 меншу, ніж він отримує в "ПСЖ", плюс є різноманітні бонуси.
14sergey1953
2 роки тому, Мбаппе було 23 роки, а зараз - 25, ще декілька років і його взагалі топ клуби запрошувати не будуть. Мбаппе сам вбив свою кар'єру, коли в 20 - 23 роки не перейшов, а зараз вже запізно. А жаль, футболіст то непоганий, цікаво було б подивитись його в Іспанському чемпіонаті.