Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
|
885
2

Дженоа – Аталанта. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

Поєдинок відбудеться 11 лютого о 19:00 за Києвом

Дженоа – Аталанта. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії
Getty Images/Global Images Ukraine. Руслан Маліновський

11 лютого на «Луїджі Ферраріс» пройде матч 24-го туру Серії А, в якому «Дженоа» зіграє проти «Аталанти». Поєдинок розпочнеться о 19:00 за київським часом.

Дженоа

Команда минулого сезону провела у другому дивізіоні країни. Туди провели помилки нових, американських інвесторів. Вже в Серії В, багато в чому випадково, було призначено головним тренером Джилардіно - спочатку як в.о., а потім вдалося позбутися приставки. Заслужено, адже Альберто виправдав довіру, зумівши спочатку виграти прохідне місце та повернутися у вищий дивізіон країни, а вже там із грифонами досить жваво набирає очки. Настільки добре, що зараз буде дилема, а чи залишилася мотивація у футболістів, які вже до лютого відірвалися на де-факто недосяжну відстань. Але й зона єврокубків вже досить далеко - чи є сенс викладатися? З Емполі безпрограшну серію продовжили до 8 поєдинків. Але, з іншого боку, обмежилися лише нульовою нічиєю із борцем за виживання.

Аталанта

Клуб при Гасперіні пробивався до квартету лідерів італійського футболу, і навіть закріпився там, заразом добираючись до фіналів кубка країни та плей-оф Ліги чемпіонів. Але 2021/2022 закінчився провалом з фінішем за межами зони єврокубків. І Джан П'єро зі своїми підопічними намагається відвоювати позиції. Минула спроба вийшла не невдалою, але недостатньо переконливою – повернулися лише до Ліги Європи. Там, до речі, вийшло впевнено виграти перше місце у своїй групі. Крім того, у кубку вибили на виїзді Мілан, пройшовши вже до півфіналу. Та й у Кальчо, за всієї нестабільності, виходить боротися за 4-е місце. Крок до успіху зроблено минулого туру, коли обіграли Лаціо 3:1, завдяки чому залишили за спиною Рому.

Статистика особистих зустрічей

За 14 крайніх поєдинків грифони взяли лише 1 перемогу. Ось і в жовтні у Бергамо, зустрівшись після паузи, Богиня оформила 2:0.

Прогноз

Букмекерські контори вважають фаворитом пари гостей з Бергамо. Ставимо на те, що вони переможуть цього вечора в Генуї (коефіцієнт – 2,04).

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

У кого 8.3? Стала відома оцінка Мудрика за камбек у матчі з Астон Віллою
Футбол | 28 квітня 2024, 00:55 1
У кого 8.3? Стала відома оцінка Мудрика за камбек у матчі з Астон Віллою

Михайло провів на полі 90 хвилин

Стали відомі ще 2 клуби, які вийшли до Ліги чемпіонів 2024/25
Футбол | 28 квітня 2024, 11:35 2
Стали відомі ще 2 клуби, які вийшли до Ліги чемпіонів 2024/25

«Арсенал» та «Баварія» гарантували собі участь у головному єврокубковому турнірі

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Octopus
Миранчук играет только потому что Лукман на КАНе
Iigor6583
Цікаво буде подивитись як Дженоа з Малиновським буде протистояти Аталанті міранчука ( так пишуть на сайті з країни 404, де грють за кордоном їх ногом'ячисти, як от Монако головіна, Сосьєдад захаряна). Це піпець. Усюди хочуть показати своє "вялічиє", хоча за нацим бункерного і його злочинного режиму, їх вишвирнули як сцану ганчірку із усіх міжнародних змагань.