Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
2621
10

Манчестер Сіті – Евертон. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 10 лютого о 14:30 за Києвом

Манчестер Сіті – Евертон. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

10 лютого на «Етіхад» пройде матч 24-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Манчестер Сіті» зіграє проти «Евертона». Поєдинок розпочнеться о 14:30 за київським часом.

Манчестер Сіті

Команда після требла минулого сезону допустила кілька осічок у нинішньому. Тут і поразка в Суперкубку, по пенальті, Арсеналу, і ранній виліт із Кубка Ліги. Але, здається, Гвардіола не особливо боровся за результат там. Натомість після довгоочікуваної перемоги у Лізі чемпіонів вдалося взяти Суперкубок УЄФА та виграти клубний чемпіонат світу. А після спаду минулого року вдалося помітно додати і в АПЛ, і в результаті вдалося забратися на друге місце. Знову відроджено класичну гонку з Ліверпулем - до речі, у зв'язку з майбутнім відходом Клоппа це останній такий мега-раунд. І Пеп точно хоче залишити Юргена знову за спиною. Отже, треба лише вигравати. І довгий час це цілком виходило. А після 3:1 із Брентфордом та осічки червоних за втраченими очками їх уже обігнали.

Евертон

Клуб спровокував цікаву тенденцію: підраховано, що у січні всі представники Прем'єр-Ліги разом витратили на новачків лише 100 мільйонів. Вони банально бояться, що їх покарають так само, як синіх, у яких забирали 10 очок і обіцяли покарати ще серйозніше. На честь Шона Дайша, його підопічні зараз на порядок сильніші, ніж рік і два тому. Але все-таки до лютого іриски дали себе обійти Лутону, що підбадьорився. І, до речі, йому ж поступилися у кубку – 1:2 на своєму полі. Хоча й представник Ліверпуля брав очки, видавши по 0:0 з Астон Віллою та Фулхемом. Нічия була і з Тоттенхемом, але вона вийшла набагато більш бойовою та видовищною. У Ліверпулі господарі були винагороджені за завзятість та настирливість (і підготовлені стандартні положення), наприкінці вирвавши нічию.

Статистика особистих зустрічей

Після 2017 року лише одного разу Евертону вдалося не програти містянам, зігравши з ними 1:1.

Прогноз

Букмекерські контори не сумніваються у перемозі сторони, що приймає. Але сині гідні як мінімум уникнути розгрому – ставимо на гостей при форі +2,0 голів (коефіцієнт – 1,82).

Оцініть матеріал
(15)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 10
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Remark
МС Евертон. Ставки: МС ІТБ 0.5 в першому або ТБ 0.5 в першому, та МС ІТБ 1.5. 
Алвес Вільяреал. Ставка: ТБ 2. Прогноз: ОЗ через ТБ.
Кальярі Лаціо. Ставка: ТБ 2.
Борусія Дармштадт. Ставка: ТБ 2.
ALFred
Евертон вже не вперше відбиралє у МС залікові, зарано ви радієте. Для МС команда Евертон завжди була незручним суперником. Цілком можливо що зможуть повторити і в цей раз.
Fant24
Интересно сколько будет длиться порка один тайм или оба 
Mr Voevudskiy
Тащи, молодой!
February 30
Тут - уничтожение ирисок в одну калитку.
Pavel_i_CO
Над Миколенко тут будуть знущатися як з дитини