Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
3706
1

Брентфорд – Манчестер Сіті. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 5 лютого о 22:00 за Києвом

Брентфорд – Манчестер Сіті. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine. Єгор Ярмолюк

5 лютого на «Брентфорд Ком'юніті» пройде матч 23-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Брентфорд» зустрінеться з «Манчестер Сіті». Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Брентфорд

Команда намагається активно поводитися на трансферному ринку. Зараз, по-перше, з'явилося кілька цікавих новачків. У Сівасспорі купили юного Юнуса Емре Конака, який у 18 років уже був основним у чемпіонаті Туреччини. А потім придбали Вальдімарссона, голкіпера Ельфсборга та збірної Ісландії. По-друге, вдалося утримати Тоуні, який на тлі жорсткіших покарань за надмірні витрати став надто недоступним для британських грандів. Саме Айвен, який нарешті повернувся після дискваліфікації, голом зі штрафного допоміг здобути довгоочікувану перемогу бджілкам - над Ноттінгем Форест (домашні 3:2). Відзначився нападник м'ячем і з Тоттенхемом. Але там шпори виявилися сильнішими і забили на гол більше, зробивши 3:2.

Манчестер Сіті

Клуб допустив цього сезону кілька осічок. Ще влітку по пенальті програли у Суперкубку Англії Арсеналу. Потім був ранній виліт із Кубка Ліги. Але загалом виходить у містян непогано. Вони додали до переліку своїх трофеїв Суперкубок УЄФА та титул клубного чемпіонату світу, а перше місце в групі Ліги чемпіонів сприймається вже за замовченням. Непросто було з Тоттенхемом, але єдиний гол Аке вибив шпор із кубка Англії. Але, безперечно, пріоритетом залишається АПЛ. Невдалий відрізок наприкінці 2023-го дав перевагу конкурентам, але поступово підопічні Гвардіоли піднімаються все вище - попереду лише Ліверпуль. Очікувано не став проблемою і Бернлі: хлопцям Компані забили знову тричі і лише на 90+ хвилині Аль-Дахлі дозволили оформити типовий гол престижу.

Статистика особистих зустрічей

У 2021/2022 містяни двічі обіграли дебютанта. Але минулого сезону бджоли виявилися сильнішими і несподівано виграли обидва поєдинки.

Прогноз

Букмекерські контори не вірять у бджілок. Тут погодимося з експертами та поставимо на містян при форі -1 гол (коефіцієнт – 1,615).

Оцініть матеріал
(19)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Португалія – Словенія – 0:0 (пен. 3:0). Суха серія пенальті. Відеоогляд
Футбол | 02 липня 2024, 01:55 0
Португалія – Словенія – 0:0 (пен. 3:0). Суха серія пенальті. Відеоогляд

Дивіться відеоогляд поєдинку 1/8 фіналу Євро-2024

Перший гравець в історії! Роналду встановив унікальний антирекорд Євро
Футбол | 02 липня 2024, 07:59 0
Перший гравець в історії! Роналду встановив унікальний антирекорд Євро

Кріштіану не зумів переграти Яна Облака з 11 метрів на чемпіонаті Європи 2024

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Swed
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил