Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 03 лютого 2024, 09:00
8873
178

Занадто мало конструктиву. Динамо програло Левські

Підопічні Олександра Шовковського продемонстрували низький рівень гри

| Оновлено 03 лютого 2024, 09:00
8873
178
Занадто мало конструктиву. Динамо програло Левські
ФК Динамо Київ

У п'ятницю, 2 лютого, київське «Динамо» провело четвертий контрольний матч у рамках навчально-тренувального збору в Туреччині. Суперник – софійський «Левські» – 26-разовий чемпіон та 27-разовий володар Кубка Болгарії.

У звітному матчі динамівці на відміну від поєдинку проти ташкентського «Пахтакора» були далекі від того, щоби диктувати свої умови. Футболісти болгарського клубу протягом обох таймів активно пресингували та жорстко (іноді занадто) грали у відборі. Гравці «Динамо» виявилися не дуже готовими до такої манери ведення гри суперником. Атаки киян здебільшого закінчувалися на ділянці поля у районі штрафного майданчика. Динамівці часто грішили неточними пасами, моментами гравці просто не розуміли один одного. Ударів по воротах «Левські» практично не було. Перший кутовий динамівці виконали лише на останніх хвилинах першого тайму. Підопічні Олександра Шовковського не створили жодної гольової нагоди за весь матч.

Єдиний гол у матчі було забито на 22-й хвилині. Галчев підібрав м'яч на відстані близько 25 метрів від воріт, дійшов до півкола штрафного майданчика та пробив точно у нижній кут воріт. У другому таймі болгари могли збільшити перевагу, але Бущан двічі врятував «Динамо» після ударів з меж штрафного майданчика.

Контрольний матч. Туреччина.

«Динамо» (Україна) – «Левські» (Болгарія) – 0:1

Гол: Галчєв (22).

Попередження: Дубінчак (60) - Охена (30).

«Динамо» (стартовий склад): Нещерет, Гусєв, Попов, Михавко, Вівчаренко, Бражко, Рамадані, Царенко, Караваєв, Беніто, Ванат.

Склад на 2 тайм: Бущан, Дубінчак, Дячук, Сирота, Біловар, Волошин, Малиш, Бражко (Царенко, 68), Андрієвський, Пашко (Діалло, 74), Пономаренко.

«Левські» (стартовий склад): Андрєєв, Галчєв, Ван дер Каап, Цунамі, Кордоба, Охена, Мітков, Фадіга, Уельтон, Петков, Рікардіньо.

ДИНАМО – ЛЕВСЬКІ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(63)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 178
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Умник
Пашко Гусев это не то что основа это пацаны по 17 лет))))
Походу ближе к 20 числам февраля надо смотреть.
Сейчас просто просмотры молодежи.
И близко нет основы
serhiy
Гру не бачив.Та й товарняки дивитися -краще застрілитися ). 
Але головне що днонецькі рукоплєщут )))  Нічого нічого,ще буде свято і на вашій вулиці і ми з вас поржем ))).Головне - розминайте жопи на Марсель .
Boodya
Тут ще можна дякувати спорт.юа за такі заголовки (роблячи з тренувальних матчів ледь не офіційні ігри), які підігрівають незміцнілі розуми дітей на цьому сайті і вони починають писати якийсь треш, ну... без цього не було б стільки коментів))
Перець
Перший збір це перегляд нових гравців нащо вони здатні , а другий це вже награвання  основи і підготовка до чемпіонату 
Remark
Ахуэть!  Вот это интерес у кротов к ТОВАРКЕ Динамо )))
Кто бы мог подумать?)
Віктор Коробка
Не люблю дивитися товарняки - тренери когось переглядають, експерементують. Сьогодні вирішив подивитися на Динамо - може вже награється склад та буде хоч трохи цікаво. Але ні - поки-що перегляд та експерименти. Поки-що побачив одного Бущана - в другому таймі трохи попрацював. Що ж будем чекати весну...
FunnyCat_____
жду какой будет заголовок когда проиграет шахтер
 небось" не пощастило, шахтар показав потенціал у програнному матчі"
Микола Захарченко
Поки , що дійсно мало конструктиву . Не вистачало Шапаренка та Буяльського . Нападники губляться без націлених передач . Команда погано виходить з під пресингу. Мабуть ще грають під великими навантаженнями .
sania
Найкрутіший комент видав сьогодні 11ку. Динамо - фарм-клуб Суркіса Що ж за сквозняк в черепі цього бота? Скажи, бовдуре, ти хоч розумієш, що таке фарм-клуб?
mr.frog68
понеслось говно по трубам))дауны комнатные
Boodya
Вечірній срач працює як годинник😂
І знову все почалось з провокацій...класика
Swed
Блин, пока читал новости из Рады и Залужного - они уже и слились. Всё 
бывает в первый раз.  Вот первый раз и ФК Левски проиграли.        Костов что
то знал... как надо.
nick07
в принципі всі ці результати неважливі, а от ігри напевно додали головного болю тренерському штабу - потрібно підсилення команди, а президент не дає грошей.
Побачимо що ДК покаже в УПЛ, спаринги були з більш-менш відповідними командами
sania
Ось такі вони, крото-боти. Без знань, без сумління, честі, порядності і ще багато без чого.Пишуть всіляку мурню, іноді зовсім без думки чи логіки. Коли починаєш запитувати про конкретні речі, втікають, підібгавши облізлого хвоста.
Весняна Сова
Болгарськтий перець совам не зайшов.
Remark
Спорт.юа, просьба, как будет двухсторона у ДК, тоже запостите новость сюда. Кротов должно просто разорвать на мелкие кусочки от такой новости)))
Лига конференций без динамо
Что то  дырявые боты сегодня не сильно  активные даже бодька бот пума  с одного аккаунта строчит другие спрятал  ,ну оно то понятно болгарского перчика глотнули и получили унижения 
vovei
Уберите эту балерину-кару- ни одного паса точного вперед во всех матчах
Vitaliy Shevchenko
Гра ДК кров з очей. Жодної осмисленої атаки чи комбінації. Тому, перемога Левскі на класі. В 1 таймі відкрили рахунок, в другому нічого не дали створити і як мінімум 2 рази ще могли забивати. 
Мирослав Пецух
Після зустрічі з Болгарами вже не варто ні на що надіятись.Команди як такої не видно зовсім.Треба робити дуже сильні перестановки,вплоть до головного тренера.Я не бачу щоби Суркіс хотів щось міняти,а так хочеться........