Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 01 лютого 2024, 08:49
2276
0

Дерев'янченко назвав фаворита в поєдинку Ф'юрі – Усик

Українець дав прогноз на майбутній мегафайт

| Оновлено 01 лютого 2024, 08:49
2276
0
Дерев'янченко назвав фаворита в поєдинку Ф'юрі – Усик
Колаж Sky Sports

Український боксер середнього дивізіону Сергій Дерев'янченко поділився експертною думкою щодо майбутнього поєдинку між Олександром Усиком і Тайсоном Ф'юрі за титул абсолютного чемпіона світу в хевівейті.

«Я віддаю невелику перевагу Ф'юрі. Хоча я думаю, що в попередньому поєдинку [з Франсісом Нганну] він програв. Це особисто моя точка зору. Думаю, якщо він виглядатиме так само проти Усика, то Олександр має його проходити.

Але все ж треба віддати належне і Нганну. Він дуже здоровенний, дуже міцний, у нього дуже потужний удар. В Усика зовсім інші сильні сторони. У нього сильна робота ніг. Він класно рухається. Питання в тому, як він буде використовувати їх проти Ф'юрі, з огляду на те, що він нижчий і що в нього менший розмах рук. Питання в тому, як він на ногах буде «розсмикувати» Ф'юрі, як буде його «витягувати» на себе...

І ще один момент. Якщо Усик працюватиме зблизька, а потім намагатиметься «розривати» дистанцію, то Ф'юрі його на цьому може підловити за рахунок довгих рук. Тому все-таки ставлю на те, що Усик маневруватиме більше і використовуватиме кут атак.

У Ф'юрі хороший захист. Я його називаю «восьминогом». Він використовує багато фінтів, постійними цими своїми рухами може заплутати суперника. Усику буде непросто пробити цей захист.

Можливо, навіть правильніше сказати, що шанси в цьому поєдинку 50/50. В обох є свої козирі. В обох є те, за рахунок чого вони можуть перемогти», – заявив Дерев'янченко.

Нагадаємо, бій Ф'юрі - Усик відбудеться 17 лютого в Саудівській Аравії.

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.