Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
1883
0

Манчестер Сіті – Бернлі. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 31 січня о 21:30 за Києвом.

Манчестер Сіті – Бернлі. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

31 січня на «Етіхад» пройде матч 22-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Манчестер Сіті» зустрінеться з «Бернлі». Поєдинок розпочнеться о 21:30 за київським часом.

Манчестер Сіті

Команда встановила собі новий рівень минулого сезону. До звичного вже англійського домінування додалося і всеєвропейське (у червні вперше в історії виграли Лігу чемпіонів, на початку нового сезону додали Суперкубок УЄФА), та й світове (у грудні додали клубний мундіаль із розгромом у фіналі Флуміненсе). При цьому, щоправда, зараз не все в порядку на внутрішній арені. Можна списати на брак мотивації поразку у Суперкубку Англії та ранній виліт із Кубка Ліги. Але невдалий відрізок наприкінці 2023-го позбавляв містян лідерства та в АПЛ, вони відкочувалися на 4-5 місця. Втім, вже другі, і, схоже, відновлюється класична гонка вже 1 на 1 з Ліверпулем. Тоттенхем у Кубку теж не став проблемою, щоправда, пройшли його за рахунок мінімальної перемоги.

Бернлі

Клуб виглядає відверто зайвим у Прем'єр-лізі. Все працювало чудово на рівні Чемпіоншипу, і Компані, до речі, безумовно жива легенда Манчестер Сіті як гравець, цілком заслужено купався в променях слави, вивівши кларетових достроково назад в АПЛ. Але тут у нього просто не працюють витівки, і навіть дивно, наскільки терплячим є керівництво. Воно намагається виправити становище зимовими трансферами, але новачки на зразок Давида Фофана, що майже не забивав в Уніоні, не виглядають тими, хто здатний переламати ситуацію. Примітним вийшов прийом Лутона минулого туру, коли могли взяти таку потрібну і важливу перемогу над прямим конкурентом. Але зрештою пропустили на 92-й хвилині.

Статистика особистих зустрічей

З осені 2018-го кларетові навіть за нічию не можуть зачепитися. Вже за Компані вони програвали 0:6 у кубку та 0:3 у чемпіонаті.

Прогноз

Букмекерські контори сперечаються лише про те, наскільки впевненою буде перемога. Напрошується ставка на фору -2,5 на успіх чемпіона вдома (коефіцієнт – 1,92).

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.