Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 27 сiчня 2024, 05:26
554
0

Юрій КОВАЛЬ: «Ми дали у спарингу зіграти всім футболістам Зорі»

Чорно-білі провели перший спаринг у 2024 році проти польської «Краковії»

| Оновлено 27 сiчня 2024, 05:26
554
0
Юрій КОВАЛЬ: «Ми дали у спарингу зіграти всім футболістам Зорі»
ФК Зоря Луганськ. Юрій Коваль

Тренер луганської «Зорі» Юрій Коваль розповів про перший спаринг чорно-білих в 2024 році проти польської «Краковії» (0:2).

– Хочется почути ваш коментар по грі. Результат зараз – не головне?

– Результат – завжди один з головних критеріїв. Вміння боротися до кінця в будь-якій ситуації, бажання – це завжди важливо. Без цих якостей та без волі до перемоги – нічого не вийде. Просто сьогодні ми дали можливість зіграти всім. Боль навіть зіграв весь матч.

Багато хлопців, котрі вийшли на поле у другій половині зустрічі не мали ігрової практики, за різних причин, в кінці минулого року. Практично всі, крім Мічіна, не грали тривалий час. Є проблеми в організації гри, в психології. Ми готуємось до поновлення чемпіонату. Дивимось, які є проблеми. Розчарування від результату немає. Є оцінка, а це найголовніше зараз.

Що стосується готовності, то ми навіть швидше набираємо форму, чим очікували. Немає такого, щоб команда втомилася. Але й ми не форсуємо підготовку. Попереду багато матчів. Будемо аналізувати. Є моменти з приводу позицій на полі, селекції. Гулько отримав мікротравму. Також мікропошкодження є й в Батагова. Розуміємо, що без травм не буває на зборах. Вони пропустять небагато. Впевнені, швидко наберуть.

– Давайте трошки заспокоїмо вболівальників. Новачки будуть?

– Так, обов'язково. Для того, щоб розуміти глибину складу, треба дивитися на тих, хто в нас є, до можливостей кожного. Контрольні матчі для того й існують, щоб зрозуміти – з ким можна далі працювати, а з ким – ні.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.