Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 24 сiчня 2024, 18:54
1169
0

Антон ДУДЧЕНКО: «Є якесь розчарування від цього сезону»

Український біатлоніст – про індивідуальну гонку чемпіонату Європи

| Оновлено 24 сiчня 2024, 18:54
1169
0
Антон ДУДЧЕНКО: «Є якесь розчарування від цього сезону»
biathlon.com.ua. Антон Дудченко

Український біатлоніст Антон Дудченко прокоментував свій виступ в індивідуальній гонці чемпіонату Європи-2024 (12-те місце):

– Антоне, задоволені сьогоднішнім своїм виступом?
– Я не можу сказати, що задоволений гонкою, адже якщо ми навіть з одним штрафом не потрапляємо у десятку на чемпіонаті Європи, то як можемо говорити про топ-результати на Кубку світу або чемпіонаті світу?

Можливо, все ж є якесь розчарування від цього сезону, та це спорт, тут завжди так. Але сподіваюся, що ми знайдемо вихід з цієї ситуації.

– Прокоментуйте, будь ласка, роботу на стрільбищі.
– Дуже радий, що вдалося відпрацювати більш-менш непогано на вогневих рубежах. Трошки шкода, що стався той останній промах на першій лежці, та далі вже вдалося відпрацювати на нуль.

– Під час гонки розпочався сніг, чи завадив він вам краще відпрацювати?
– Так, сьогодні була така досить нелегка погода: спочатку зранку йшов сніг, потім він перейшов у дощ. Це зіграло проти мене, оскільки траса була дуже м’яка, та й фізичний стан такий, що не дозволяє боротися за високі результати.

– Що стосується фізичного стану, не можна сказати, що сьогодні ви виглядали на трасі змученим або неконкурентоспроможним, чи можна говорити про відновлення форми?
– Я поки не відчуваю тих кондицій, які були у мене хоча б у минулому році. Плюс сьогодні була, як я вже казав, м’яка траса, а я не зовсім вмію бігати по такій трасі, та вона ж була однаковою для всіх. Ще є пару тижнів до чемпіонату світу, якщо я потрапляю у заявку, то сподіваюсь, що вдасться покращити ще трохи свою фізичну форму, щоб бути дійсно більш конкурентоспроможним.

– Щодо роботи лиж… Починали гонку начебто при нормальній погоді, а під час гонки пішов сніг. Як працювали лижі?
– Сніг йшов зранку кілька разів, потім переходив у дощ, та не скажу, що у роботі лиж були проблеми. Тому дякую сервісу, лижі працювали добре.

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.