Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 20 сiчня 2024, 09:58
1242
0

Чорно-синя перевага. Інтер розгромив Лаціо у Суперкубку Італії

Міланський клуб побореться за трофей

| Оновлено 20 сiчня 2024, 09:58
1242
0
Чорно-синя перевага. Інтер розгромив Лаціо у Суперкубку Італії
Getty Images/Global Images Ukraine

В Ель-Ріяді (Саудівська Аравія) відбувся півфінальний поєдинок, у якому зустрілися «Інтер» та «Лаціо». Матч завершився перемогою міланського клубу з рахунком 2:0.

«Нерадзуррі» активно розпочали поєдинок, агресивним пресингом чинячи величезний тиск на суперників. Вже у стартовий відрізок зустрічі Тюрам міг двічі розписатися у воротах «Лаціо», але в обох моментах форварду не вистачило точності. Але футболісти міланського клубу таки досягли свого. Після прострілу до воротарської Дімарко елегантно п'ятою скинув м'яч на того ж Тюрама, який з третьої спроби відкрив рахунок у матчі.

«Чорно-сині» продовжували активно атакувати, а у номінальних гостей контргра зовсім не клеїлася. Ближче до закінчення тайму «Інтер» ледь не подвоїв свою перевагу, коли сильний удар Барелли відбила поперечина воріт «Лаціо».

Getty Images/Global Images Ukraine

Друга половина зустрічі розпочалася з чергової неприємності для гостей. Педро в куті власного штрафного майданчика зачепив ногу Мартінеса, і після перегляду відеоповтору арбітр вказав на 11-тиметрову позначку. Пенальті холоднокровним ударом реалізував Чалханоглу. За кілька миттєвостей рахунок до розгромного ледь не довів Мартінес, але римлян знову врятувала поперечина.

Тренерський штаб «Лаціо» спробував замінами вплинути на перебіг гри, але «нерадзуррі» діяли впевнено і не давали засумніватися у своїй перевазі. Крапку у матчі на останніх хвилинах основного часу поставив Фраттезі, якого вивів на ворота Мхітарян. «Інтер» здобув блискучу перемогу і у фіналі Суперкубка Італії зустрінеться з «Наполі».

Суперкубок Італії. 1/2 фіналу.

«Інтер» – «Лаціо» – 3:0

Голи: Тюрам (17), Чалханоглу (50, з пенальті), Фраттезі (87)

Попередження: Чалханоглу (79) – Романьолі (64), Весіно (70)

«Інтер»: Зоммер, Павар, Ачербі, Бастоні (Де Врей, 67), Дарміан, Барелла (Фраттезі, 67), Чалханоглу (Аслані, 81), Мхітарян, Дімарко, Тюрам (Санчес, 74), Мартінес (Арнаутович, 74)

«Лаціо»: Проведел, Лаццарі (Хюсай, 83), Хіла, Романьйолі, Марушич (Пеллегріні, 66), Гендузі (Луїс Альберто, 51), Ровелла (Катальді, 51), Весіно, Феліпе Андерсон, Іммобіле, Педро (Ісаксен, 66)

Стадіон «Ель-Аваль Парк» (Ер-Ріяд, Саудівська Аравія)

ІНТЕР – ЛАЦІО. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Події матчу

87’
ГОЛ ! М'яч забив Давіде Фраттезі (Інтер Мілан).
50’
ГОЛ ! З пенальті забив Хакан Чалханоглу (Інтер Мілан).
17’
ГОЛ ! М'яч забив Марку Тюрам (Інтер Мілан).
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.