Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 19 сiчня 2024, 23:08
1510
3

Інтер – Лаціо. Прогноз і анонс на матч 1/2 фіналу Суперкубка Італії

Поєдинок відбудеться 19 січня о 21:00 за Києвом

| Оновлено 19 сiчня 2024, 23:08
1510
3
Інтер – Лаціо. Прогноз і анонс на матч 1/2 фіналу Суперкубка Італії
Getty Images/Global Images Ukraine

19 січня на «Аль-Авваль Парк» (Ер-Ріяд) пройде матч півфіналу Суперкубку Італії, в якому «Інтер» зустрінеться з «Лаціо». Поєдинок розпочнеться о 21:00 за київським часом.

Інтер

Команда цього сезону, таке враження, зосереджена виключно на Серії А. Є й особиста мотивація для самого Сімоне Індзагі. Він за багатьма параметрами перевершив свого попередника, хоча працює в інших фінансових реаліях. Клуб із ним виграв по двічі кубок із Суперкубком, а у червні дійшов до фіналу Ліги чемпіонів. Але у Кальчо повторити успіхи Антоніо Конте не виходило – той пішов зі скудетто. Але зараз саме чорно-сині лідирували левову частину розіграшу. І, здавалося, готові жертвувати іншими турнірами. Звідси виліт із кубка після домашньої поразки Болоньї, та й у Лізі чемпіонів друге місце, нижче за Реал Сосьєдад, вивело на Атлетіко вже в 1/8 фіналу. Втім, про це думатимуть пізніше, а поки що Монцу розгромили 5:1.

Лаціо

Клуб після відходу Індзагі зробив багато в чому вимушену ставку на Мауріціо Саррі. Вона здавалася ризикованою, але зрештою вдалося навіть додати. Аж до того, що Курець зробив своїх підопічних віце-чемпіоном у минулому циклі. Але в новому розіграші все починалося з кількох поразок та чотирьох очок після 5 перших турів Серії А. Потім, правда, справи почали налагоджуватися. Навіть у Кальчо, де, як виявилося, конкуренти також не славляться стабільністю зараз. Після 1:0 з Лечче відставання від топ-4 тепер лише 1 очко. При цьому повернення до Ліги чемпіонів виявилося вдалим. Там італійці почали з того, що голом Проведеля пішли від домашньої поразки Атлетіко, а у підсумку на пару з іспанцями вийшли із групи. Крім того, минулого тижня орли у скандальному, гарячому дербі обіграли 1:0 Рому, ставши ще й півфіналістом кубка.

Статистика особистих зустрічей

У клубів була більш-менш рівна статистика. Але у 2023-му році обидва поєдинки, і вдома і в гостях, виграв у 2 м'ячі Інтер.

Прогноз

Букмекерські контори вважають, що Індзагі обіграє колишніх підопічних. Все на його користь, ставимо на успіх нерадзуррі (коефіцієнт - 1,7).

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
john
думаю буде важка гра, але мінімально Інтер затащить
Андрій Шевченко
Шейхі платять за голи, що іспанцям , що італійцям....тому ТБ