Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Australian Open
| Оновлено 18 сiчня 2024, 11:53
15891
0

ЦУРЕНКО: «Соболенко? Не хочу згадувати те, що сталося минулого року»

Леся прокоментувала перемогу над Масаровою, а також коротко відповіла на запитання про Аріну

| Оновлено 18 сiчня 2024, 11:53
15891
0
ЦУРЕНКО: «Соболенко? Не хочу згадувати те, що сталося минулого року»
Getty Images/Global Images Ukraine. Леся Цуренко

Українська тенісистка Леся Цуренко (WTA 33) прокоментувала перемогу над Ребекою Масаровою (Іспанія, WTA 91) в 1/32 фіналу Відкритого чемпіонату Австралії 2024, а також коротко відповіла на питання про майбутній поєдинок проти другої ракетки світу Аріни Соболенко:

Матч з Масаровою вам вдалося провести більш стабільно і спокійно, ніж у першому колі. Вдалося знайти свою гру, про що ви говорили після матчу з Брондзетті? Як оцінюєте свій виступ сьогодні?.

– Сьогодні я дійсно була більш стабільною і спокійною. Дуже неприємна насправді суперниця, тому що вона дуже потужно подає і б'є, тому майже ніякого ритму не було. І моє завдання було якомога більше повертати їй м'ячів, змушувати її рухатися. Маю деякі запитання до себе щодо доволі простих помилок, але, можливо, це теж спричинено тим, що суперниця дуже плоско і сильно б'є. Загалом я дуже рада перемозі і задоволена тим, що змогла виконати свій план на гру.

У середині першого сету у вас сталася невелика перепалка з одним із глядачів. Що там сталося?

– Від початку матчу на входах на корт не стояли охоронці, і тому люди заходили і виходили в будь-який момент. Це перше, з приводу чого ми зверталися до судді. Той хлопець, він начебто за мене і вболівав, але щось він не стримав своїх емоцій. Він почав кричати дуже голосно, я не зрозуміла, що саме він кричав. Я на емоціях трохи йому відповіла, але він вибачився. На емоціях різне буває, найімовірніше він просто не зорієнтувався в розіграші.

– Далі у вас матч проти Аріни Соболенко. Усі ми пам'ятаємо, що сталося в Індіан-Веллсі минулого року. Зрозуміло, що зараз, можливо, рано про це говорити, але думаю, ви готувалися до цієї можливої зустрічі, коли побачили сітку. Що ви зараз думаєте про цей майбутній поєдинок?.

– Те, що сталося торік в Індіан-Веллсі, і в чому була велика заслуга нашого CEO, мені не хочеться згадувати й обговорювати це, якщо чесно... Чудово, що я гратиму на великому корті проти топової тенісистки. Ось, напевно, і все, що я думаю про цей матч...

Відеоогляд матчу Леся Цуренко – Ребека Масарова

Оцініть матеріал
(42)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.