Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 18 сiчня 2024, 21:51
6459
0

Атлетіко – Реал. Прогноз і анонс на матч 1/8 фіналу Кубка Іспанії

Поєдинок відбудеться 18 січня о 22:30 за Києвом

| Оновлено 18 сiчня 2024, 21:51
6459
0
Атлетіко – Реал. Прогноз і анонс на матч 1/8 фіналу Кубка Іспанії
Getty Images/Global Images Ukraine. Андрій Лунін

18 січня відбудеться матч 1/8 фіналу Кубка Іспанії між мадридськими командами «Атлетіко» та «Реал». Поєдинок відбудеться на полі стадіону «Метрополітано». Час початку зустрічі – 22:30 за Києвом.

Атлетіко Мадрид

Підопічні Дієго Сімеоне цього сезону не вражають стабільністю результатів. Матрацники посідають 5-е місце в таблиці Ла Ліги, відстаючи від першого квартету на 3 очки та від лідера на 11. В останньому турі чемпіонату Іспанії Атлетіко поступився у неймовірному матчі Жироні в гостях з рахунком 3:4, пропустивши на останніх хвилинах. Варто зазначити, що останнім часом Атлетіко більше атакує, хоча раніше акцент був саме на обороні.

Для Атлетіко національний кубок - практичний єдиний шанс взяти трофей цього сезону, є ще Ліга Чемпіонів, але віриться важко, що клуб зможе далеко зайти.

Реал Мадрид

У вершкових все чудово, команда легко виграла свою групу в Лізі Чемпіонів, у Ла Лізі йде другою, хоча відставання від лідера Жирони становить лише один бал і є гра в запасі. Нещодавно Реал виграв Суперкубок Іспанії, де обіграв у матчі за трофей принципового суперника Барселону з рахунком 4:1, хет-трік оформив Вінісіус, а у півфіналі у суперматчі виграв у Атлетіко.

У майбутньому матчі у воротах буде український кіпер Андрій Лунін, а Кепа пропустив у двох попередніх зустрічах по три м'ячі, показавши невпевнену гру.

Особисті зустрічі

Суперники вже встигли зіграти двічі цього сезону, остання зустріч відбулася тиждень тому і завершилася видовищною та справедливою перемогою Реала в овертаймі з рахунком 5:3, матч відбувся в рамках півфіналу Суперкубку Іспанії. Ще раз суперники грали у чемпіонаті, там виграв Атлетіко на своєму стадіоні з рахунком 3:1.

Прогноз на матч Атлетіко Мадрид – Реал Мадрид

На нас чекає велике дербі, в якому букмекери не ризикують вибрати явного фаворита. Реал в останніх матчах виглядав краще за суперника, хоча «матрацники» вміють добиватися результату. Хоч ця битва гідна фіналу, на кону путівка лише у чвертьфінал турніру. Клуби показали результативний футбол у очних зустрічах цього сезону, чекаємо на багато голів і цього разу, ставимо на тотал більше 2,5 забитих м'ячів з коефіцієнтом 1.80.

Оцініть матеріал
(29)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.