Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 11 сiчня 2024, 11:05
9760
14

Ляп Кепи не завадив. Реал у додатковий час переміг Атлетіко

Команда Анчелотті після невдалого початку все ж таки дотиснула суперника

| Оновлено 11 сiчня 2024, 11:05
9760
14
Ляп Кепи не завадив. Реал у додатковий час переміг Атлетіко
twitter.com/realmadrid

Мадридське дербі у півфіналі Суперкубку Іспанії вдалося на славу. Команди видали дуже результативний матч. Вже на 7-й хвилині підопічні Дієго Сімеоне вийшли вперед. Грізманн навісив із кутового, Ермосо пробив головою, м'яч влетів точно в дальній кут воріт. Кепа лише спостерігав за цим. «Реал» відігрався за 13 хвилин. Сталося це також після розіграшу кутового. Автором голу став Рюдігер, який виграв позиційну боротьбу у штрафному майданчику. Результативний навіс виконав Модрич.

Не минуло й десяти хвилин, як команда Карло Анчелотті вийшла вперед. Голом відзначився захисник Менді, який опинився у центрі штрафного майданчику. Пас на нього віддав інший гравець оборони – Карвахаль. Через вісім хвилин Грізманн продовжив гольову перестрілку мадридських клубів. Француз класно розібрався з Модричем і Рюдігером, по центру увійшов до штрафного майданчику і точно пробив у лівий кут воріт.

Початок і середина другого тайму були не настільки насиченими подіями, як перша половина зустрічі. Однак у завершальній п'ятнадцятихвилинці команди ще раз обмінялися результативними ударами. На 78-й хвилині після навісу з лівого флангу у воротарський майданчик королівського клубу Мората боровся з Кепою, воротар випустив м'яч із рук, він рикошетом від Рюдігера залетів у ворота. Здавалося, що підопічні Сімеоне підуть у глуху оборону та доведуть матч до перемоги. Але гравці «Реала» настільки збільшили тиск на ворота «матрацників», що ті не витримали. На 85-й хвилині масовану атаку результативно завершив Карвахаль. Спочатку Вінісіус промчав лівим краєм, увійшов до штрафного майданчика і пробив у ближній кут, але Облак відбив! М'яч відлетів до Беллінгема, перший удар якого заблокував захисник, другий виніс із лінії воріт ще один гравець оборони, а ось із добиванням Карвахаля у дев'ятку вже ніхто нічого вдіяти не зміг.

Матч перейшов у додатковий час. Екстра-тайми пройшли з перевагою «Реала», гравці якого фізично перевершували опонентів. Втілити свою перевагу в забиті голи вершкові змогли лише під завісу матчу. На 116-й хвилині після прострілу з флангу Савіч зрізав м'яч у ворота. У компенсований час Облак пішов на розіграш кутового удару, але гравці «Реала» вибили м'яч. Облак і Браїм мчали за ним, польовий гравець виграв цей забіг, втік на чужу половину поля і влучив у порожні ворота.

Суперкубок Іспанії. 1/2 фіналу.

«Реал» – «Атлетіко» – 5:3

Гол: Рюдігер (20), Менді (29), Карвахаль (84), Савіч (116, автогол), Браїм (120+2) - Ермосо (7), Грізманн (37), Рюдігер (78, автогол).

«Реал»: Кепа, Менді (Камавінга, 81), Начо, Рюдігер, Карвахаль, Тчуамені (Браїм, 81), Модрич (Кроос, 67), Вальверде (Арда Гюлер, 112), Беллінгем, Родріго (Себальос, 106), Вінісіус Жуніор (Хоселу, 106).

«Атлетіко»: Облак, Ермосо, Хіменес, Савіч, Ліно (Моліна, 67), Льоренте (Аспілікуета, 106), Сауль (Рікельме, 67), Коке (Хаві Галан, 104), Де Пауль (Вітцель, 90), Грізманн, Мората (Корреа, 91).

Арбітр: Хав'єр Альберола Рохас

Стадіон: «Аль-Авваль Парк» (місто Ер-Ріяд, Саудівська Аравія).

РЕАЛ – АТЛЕТІКО. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Події матчу

120’ +2
ГОЛ ! М'яч забив Браім Діас (Реал Мадрид).
116’
ГОЛ ! Автогол забив Стефан Савіч (Атлетіко Мадрид).
85’
ГОЛ ! М'яч забив Данiель Карвахаль (Реал Мадрид).
78’
ГОЛ ! Автогол забив Антоніо Рюдігер (Реал Мадрид).
37’
ГОЛ ! М'яч забив Антуан Грiзманн (Атлетіко Мадрид).
30’
ГОЛ ! М'яч забив Ферлан Менді (Реал Мадрид).
20’
ГОЛ ! М'яч забив Антоніо Рюдігер (Реал Мадрид).
7’
ГОЛ ! М'яч забив Маріо Ермосо (Атлетіко Мадрид).
Оцініть матеріал
(50)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 14
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Octopus
Какой один гол, шейхи заказали 3:3 и овертаймы ))
Nostradamus
Шкода, шо без пенальті.. Хотілось побачити, як декласують Кепку... 
Iigor6583
 На українському  MEGOGO коментував гру якийсь мула, наче дивився балет "лебедине озеро", або матч першості районної водокачкт. Монотонщина, жодної інтонації. Навіщо таких допускають коментувати спортивні події.
Випадково в кінці на live  включився рашистський матч.тв, так там у кацапа чуть пердак не лопнув. А коли Вітцель вийшов на заміну, то це рашистське недорозуміння  природи верещало як свиня" чємпіон расєї мєняєт чемпіона міра, как вам ето"
 І після цього скоріш за все пердак йому і лопнув.
OKs100
Был бы Лунин у воротах, Реал пропустил бы не больше одного гола.
Vitason
Хотелось чтобы Анчелотти пожалел о выборе вратаря на этот матч,повезло Кепе,что Реал всё-таки вырвал победу,а так пришлось бы ему долго сидеть в запасе!!
Андрей Шевченко
Кепа ляпова исполнил
Swed
Очередной выставочный матч за арабские млн.  В Мадриде было  бы 2:1.)
Умник
Матрас норм играл. Но Реал есть Реал
Cruyff
Це б щось в лісі здохло, якби матрасні під білих слизнів не лягли
Saar
З більшості моментів видно, що вболівають не за Реал, а за Луніна. Тобто хай реал програє без Луніна. Ну програ і що? Лунін пи цьому виграє чи що?!  Назвіть скільки хвилин за ці роки він зіграв за Реал і назвіть скільки матчів він зіграв за збірну України? Ніде не виграє конкуренції. Дно, а не голкіпер!