Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 10 сiчня 2024, 21:05
4187
1

Реал – Атлетіко. Прогноз і анонс на матч 1/2 фіналу Суперкубка Іспанії

Поєдинок відбудеться 10 січня о 21:00 за Києвом

| Оновлено 10 сiчня 2024, 21:05
4187
1
Реал – Атлетіко. Прогноз і анонс на матч 1/2 фіналу Суперкубка Іспанії
Getty Images/Global Images Ukraine

10 січня на «Аль-Авваль Парк» (Ер-Ріяд) пройде матч півфіналу Суперкубку Іспанії, в якому «Реал» (Мадрид) зустрінеться з «Атлетіко». Поєдинок розпочнеться о 21:00 за київським часом.

Реал Мадрид

Команда потрапила до цього міні-турніру лише як володар кубка Іспанії минулого сезону - у Прімері сильнішою виявилася Барселона (до цього перемогла якраз у фіналі минулого розіграшу Суперкубка). Звичайно ж, перед Карло Анчелотті, окрім максимальних завдань у Лізі чемпіонів, ставилася мета на цю темпораду повернутися на іспанську вершину. Хоча при цьому Флорентіно Перес не особливо витрачав гроші, воліючи орендувати Кепу з Хоселу або придбати нових талановитих тінейджерів. Єдиним по-справжньому гучним підписанням минулого літа став Беллінгем - і його називають найкращим трансфером 2023 всього футболу. Джуд часто робив різницю та допоміг впевнено виграти групу Ліги чемпіонів. А ось у Прімері навіть голи хавбека не дозволяли відірватися від сенсаційної Жирони. Навпаки, тільки її нічия на полі Бетіса дозволила хоча б пліч-о-пліч піти на зимові канікули. А після них із Мальоркою вершкові насилу, але вимучили перемогу 1:0 - єдиний гол забив Рюдігер на 78-й хвилині.

Атлетіко

Клуб поки що проходить сезон планово - саме ця стабільність, до речі, і зробила мадридський проект, який давно нічого не виграє, завсідником розширеного Суперкубку країни. Зі позитивного можна замінити те, що підопічні Дієго Сімеоне реабілітувалися в Лізі чемпіонів, після 4-го місця в групі 2021-го минулої осені ставши переможцем квартету. Але ж це треба було так пощастити після цього з усіх інших місць напоротися на Інтер! У Прімері справи йдуть нормально: так, відстали не тільки від сусіднього Реала, а й навіть від Жирони, зате пішли на Різдво нарівні з чемпіоном, Барселоною. До речі, саме з жиронцями грали минулого тижня. І, відіграючись, все одно поступилися 3:4 через пізній гол.

Статистика особистих зустрічей

Минулого року сторони обмінялися перемогами вдома з рахунком 3:1 (причому вершкові вигравали у кубку у додатковий час), крім того, у лютому у Прімері дербі принесло нічию 1:1.

Прогноз

Букмекерські контори вважають фаворитом пари Реал. Ризикнемо погодитися і поставити на те, що галактикос переможуть сусіда (коефіцієнт – 2,13).

Оцініть матеріал
(22)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
sres2016
Два столичних дербі об'єднаю експресом Рим-Мадрид.
1.Лаціо-Рома. У лаціале пробоїни в захисті через травми ключових оборонців, що полегшить завдання для Лукаку і Дібали.
2.Реал-Атлетіко. Матрацники зараз чимало забивають, а галактікос постійно атакують, відтак чекаю голів у обидва боки.
Отже, ризикну взяти експрес РомаІТБ1 за 2.19+Реал-Атлетіко ОЗ за 1.68. Загальний кеф 3.70.