Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок англійської ліги
10.01.2024 22:00 – FT 2 : 1
Англія
|
2222
0

Ліверпуль – Фулхем. Прогноз і анонс на матч 1/2 фіналу Кубка ліги Англії

Поєдинок відбудеться 10 січня о 22:00 за Києвом

Ліверпуль – Фулхем. Прогноз і анонс на матч 1/2 фіналу Кубка ліги Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

10 січня на «Енфілді» пройде 1-й матч півфіналу Кубка Ліги Англії, в якому «Ліверпуль» зустрінеться з «Фулхемом». Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Ліверпуль

Команда довгий час виїжджала за рахунок простішого, порівняно з конкурентами, календаря. Поки ті ж Арсенал з Манчестер Сіті витрачали сили в Лізі чемпіонів, червоні експериментували зі складом у Лізі Європи. Але зараз, навпаки, вже мали досить щільний графік. Тут і 20-й тур в АПЛ, що закінчився лише поєдинком 1-го січня - пізніше зіграла лише 1 пара. А у кубку країни мерсисайдцям вже у 3-му раунді потрапив Арсенал! У середу в Лондоні за переваги суперника в результаті вдалося його перемогти 2:0 - переломним моментом став автогол Ківіора. Не слід забувати, що Салах вирушає на КАН, а Ендо - на Кубок Азії. Такі умови могли б змусити Клоппа плюнути на Кубок Ліги, до якого він завжди ставився без пієтету. Але цього разу його підопічні вже у півфіналі, ще й у 1/4 розгромили 5:1 Вест Хем. Що вирішить німець?

Фулхем

Клуб має цього сезону остаточно зняти з себе тавро футбольного ліфта. Загалом, Марку Сілва вже, на відміну від попередників, не лише підняв підопічних до АПЛ, а й утримав там. Але важливо впоратися ще й із синдромом 2-го сезону, не провалитися зараз. Загалом, мабуть, дачники і справді йдуть не так переконливо, як це у них виходило у них у минулому розіграші. Але, по-перше, все одно досить жваво набирають очки і тримаються на дистанції від зони вильоту. По-друге, періодично вистрілюють, як було з Арсеналом наприкінці 1-го кола – обіграли лідера 2:1. І, головне, котеджери все компенсували в іншому форматі. Кубок тільки починається, і там Ротерхем мінімально, але обіграли. Натомість у Кубку Ліги поставили свій рекорд, дійшовши до півфіналу. І вибивши на шляху Тоттенхем з Евертоном - з кожним доходило до серії пенальті, обидві вдалі.

Статистика особистих зустрічей

Дачники не програвали тричі поспіль у очних поєдинках. Але 2023-го вони були обіграні на Енфілді і минулого сезону (1:0), і цього (4:3).

Прогноз

Букмекерські контори вірять у червоних. Але їхня мотивація на Кубок Ліги виглядає сумнівною. Поки що краще обмежитися тоталом менше 3,5 голів (коефіцієнт - 1,727).

Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

В Іспанії оцінили гру Лунін проти Баварії в ЛЧ. За що дісталось українцю?
Футбол | 01 травня 2024, 07:42 7
В Іспанії оцінили гру Лунін проти Баварії в ЛЧ. За що дісталось українцю?

Лунін пропустив у матчі два голи

Все вирішиться у Парижі. Боруссія мінімально перемогла ПСЖ
Футбол | 01 травня 2024, 23:58 25
Все вирішиться у Парижі. Боруссія мінімально перемогла ПСЖ

У другому півфіналі ЛЧ сильнішою виявилася німецька команда, хоча парижани мали багато моментів

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.