Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
|
3465
0

Арандіна – Реал Мадрид. Прогноз і анонс на матч 1/16 фіналу Кубка Іспанії

Поєдинок відбудеться 6 січня о 22:30 за Києвом

Арандіна – Реал Мадрид. Прогноз і анонс на матч 1/16 фіналу Кубка Іспанії
Getty Images/Global Images Ukraine

6 січня на «Ель-Монтесільо» пройде матч 1/16 фіналу Кубка Іспанії, в якому «Арандіна» зустрінеться з «Реалом» (Мадрид). Поєдинок розпочнеться о 22:30 за київським часом.

Арандіна

Команда була заснована лише у 1987-му році. Все, що виходило у біло-синіх на піку, це кілька разів, та й то ненадовго, підніматися на рівень третього дивізіону країни. А аж до весни грали зовсім на п'ятому рівні. І тільки зараз вийшло піднятися до Сегунди Федерасьйон, на четвертий, теж далеко не професійний, поверх іспанського футболу. Там мало що виходить, але при цьому в 1/32 фіналу аутсайдер уже впорався з представником Прімери - Кадісом, перемігши його на тлі зливи. Тепер на арену з усього 6 тисячами місць для глядачів приїжджає 1 з пари головних грандів всеіспанського масштабу. І підсумки жеребкування викликали бурхливу радість андердога, і їх можна зрозуміти, адже другого такого шансу вийти на один газон із зірками зі столиці, швидше за все, більше не вдасться.

Реал Мадрид

Клуб минулого сезону наостанок виграв якраз Копу дель Рей, частково реабілітувавшись за невдачу в основних турнірах, Лізі чемпіонів та Прімері. Наразі підопічні Карло Анчелотті намагаються там відвоювати позиції. І, незважаючи на те, що відразу кілька гравців основної обойми зазнали важких ушкоджень і вилетіли надовго, загалом виходить. У єврокубку іспанський гранд легко та впевнено виграв свою групу. А в Прімері головним суперником досить несподівано стала Жирона - від звичних конкурентів, Барселони та Атлетіко, вдалося відірватися до кінця першого кола. А 2024-й розпочався з важкої перемоги над Мальоркою. Єдиний гол забив після перерви Рюдіґер.

Статистика особистих зустрічей

Сторони перебувають просто на різних футбольних планетах. Звичайно, вони ніколи не перетиналися раніше один з одним.

Прогноз

Букмекерські контори чекають лише на перемогу гранда. Але їм не захочеться вбиватися на полі андердога, і так травмовані маса гравців. Ставимо на те, що надмотивований аутсайдер вдома оформить перемогу з форою +2,5 голів (коефіцієнт - 1,94).

Оцініть матеріал
(20)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.