Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 06 сiчня 2024, 21:25
3307
19

Челсі – Престон. Прогноз і анонс на матч 1/32 фіналу Кубка Англії

Поєдинок відбудеться 6 січня о 19:30 за Києвом

| Оновлено 06 сiчня 2024, 21:25
3307
19
Челсі – Престон. Прогноз і анонс на матч 1/32 фіналу Кубка Англії
Getty Images/Global Images Ukraine. Михайло Мудрик

6 січня на «Стемфорд Брідж» пройде матч 3-го раунду Кубка Англії, в якому «Челсі» зустрінеться з «Престоном». Поєдинок розпочнеться о 19:30 за київським часом.

Челсі

Команда пережила глибокий провал минулого сезону. Але найгірше те, що після такого різкого спаду не сталося і близько такого ж швидкого підйому. Витративши знову за літнє вікно сотні мільйонів на новачків і заманивши на посаду менеджера Маурісіо Почеттіно, сині за перше коло 2023/2024 продемонстрували здебільшого свою нездатність добиватися повернення до топ-4. Про це можна забути, більше того, невисокі шанси піднятися навіть у зону єврокубків, хоча взимку виходить так-сяк додати. Хоча з Лутоном мало не втратили всю перевагу, вигравши лише 3:2. Якось рятувати сезон можуть спробувати через інші формати. У Кубку Ліги вимучили прохід Ньюкасла, але, головне, пройшли до півфіналу турніру - і там Мідлсбро, аж ніяк не топовий супротивник.

Престон

Клуб був першим грандом англійського футболу. Але це було у позаминулому столітті, понад 130 років тому. Об'єктивний нинішній статус невразливих – це середняк Чемпіоншипу. Там було 12 місце в минулому розіграші, і це далеко не найгірший результат, порівняно з попередніми циклами. Зараз, здавалося, є шанси поборотися нехай не за пряме підняття до АПЛ, але хоча б у топ-6. Але, програвши чотири рази в 5 крайніх турах, навіть Шеффілд Венсдей, колектив скотився знову до нижньої частини таблиці. Не дивно, що саме на цьому, швидше за все, зосередяться, жертвуючи заради загального успіху іншими турнірами. Примітно, що у Кубку Ліги був виліт уже у серпні, коли вдома після 2:2 програли серію пенальті скромному, але зухвалому Солфорд Сіті.

Статистика особистих зустрічей

До цього сторони грали 2010-го року, теж у кубку. Тоді пенсіонери виграли 2:0 на виїзді.

Прогноз

Букмекерські контори вважають, що з таким противником сині повинні впоратися досить легко. Погодимося і поставимо на те, що тут господарі досягнуть перемоги при форі -2 голи (коефіцієнт - 1,92).

Оцініть матеріал
(22)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 19
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
December 32
Забарный вышел на 84 минуте.    Берегите и Мудрика!
zelc006
мабуть, після  днюхи ще  зпід віскаря не вийшов ... гойда, казачела!
Dmytro11q
На відміну від українських "грандів" (при всій повазі до ФК "Шахтар" (Донецьк), бо він у процесі становлення), в АПЛ нормально таким клубам як Челсі, Ліверпуль, Ман Ю, Ман Сіті, Асенал, Тотенхем грати і в 1/32 фіналу кубку Англії. Але у нас не кубок України, а так, дитсадок якийсь.
avk2307
90% единоборств Мудрик теряет мяч.С другой стороны ни одной точной длинной передачи на выход для него
avk2307
игра почти в ДР. Пусть Почеттино даст команду сегодня играть только через Мудрика и гол точно будет , а то и не один.
December 32
«Престон Норт Энд» является первым в истории победителем Футбольной лиги Англии, основанной в 1888 году. Клуб сделал первый «золотой дубль» в истории футбола, выиграв в сезоне 1888/89 и чемпионат, и Кубок Англии, при этом не потерпев ни одного поражения, за что команда получила прозвище «Неуязвимые»
T-800
с Престоном быть худшим по оценкам в своей команде, мдааа ... только и радоваться Арсеналу, что не купили себе, но млин Кай Ха еще больший фэйл ...
Remark
Запасний буде грати чи поки що відпрацьовує тільки удари зі штрафного на тренуваннях?
Dixon
До этого матча ещё долго ,сейчас Русин играет против сорок 
Лига конференций без динамо
Мудрику после днюхи если не дадут отдохнуть и он выйдет  и намудрит точно может гол может гол +пас ,ну и фора Челси -2 должна зайти как по маслу