Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 05 сiчня 2024, 00:46
24391
6

МІЧЕЛ: «Мета Жирони – єврокубки. Ми випереджаємо Бетіс на 20 очок»

Наставник «Жирони» запевнив, що це історична ніч для його команди

| Оновлено 05 сiчня 2024, 00:46
24391
6
МІЧЕЛ: «Мета Жирони – єврокубки. Ми випереджаємо Бетіс на 20 очок»
La Liga. Мічел

Наставник «Жирони» Мічел після драматичної перемоги в матчі 19-го туру Ла Ліги над «Атлетіко» (4:3) запевнив, що це історична ніч для його команди, яка має 48 очок із 57 можливих і лідирує разом із «Реалом»:

«Перемога у Ла Лізі? Це не є нашою метою. Ми повинні думати про гру за грою та досягти єврокубків, що увійде до історії. Це була дуже хороша гра. Ми багато зробили добре. Мої гравці мають неймовірний менталітет, стійкість у грі. Вони завжди намагаються йти вперед. Наша мрія – потрапити у єврокубки, але ми не можемо боротися віч-на-віч з Мадридом. Бути нарівні за очками з топ-клубами – дуже складно, треба йти гра за грою.

Ми мали стійкість, команда знала, як чекати свого моменту. Ми завжди знали, що хочемо йти вперед. Соліс увійшов до гри дуже добре. Алейш та Іван не є найкращими у захисті, але вони дали нам багато енергії. З цією енергією ми рухалися, і всі зробили крок уперед. За останні 25 хвилин гри могло статися будь-що, але у нас хороша команда.

Пабло Торре? Це той гравець, який нам потрібен, може нам дуже допомогти. Переміщаючись між лініями, він у цьому є одним із найкращих у світі. Іван Мартін? Непомітний у грі, але я кажу йому, що він має асистувати своїм товаришам по команді, і він це виконує. Він завжди робить пас, і його товариші по команді це знають. Люди його не цінують? У роздягальні – цінують».

Клуб-лідер? Ми не хочемо навішувати на себе цей ярлик. Ми випереджаємо «Бетіс», що йде сьомим, на 20 очок. І це є головним критерієм для потрапляння до єврокубків. Ось такі розрахунки ми робимо. Щоб говорити про Лігу чемпіонів, нам потрібно дійти до кінця, багато ігор попереду.

Я бачу у команді гравців, які хочуть творити історію. Їм дуже весело, і мені це приносить задоволення. Кожен тиждень хороший, а день гри – особливо чудовий. Я не можу просити більшого».

Ла Ліга. 19-й тур, 3 січня

Жирона – Атлетіко – 4:3

Голи: Валері, 2, Савіо, 27, Блінд, 39, Мартін, 90+1 – Мората, 14, 44, 54

Турнірна таблиця Ла Ліги

Відеоогляд матчу

Події матчу

90’ +2
ГОЛ ! М'яч забив Іван Мартін (Жирона).
54’
ГОЛ ! М'яч забив Альваро Мората (Атлетіко Мадрид).
44’
ГОЛ ! М'яч забив Альваро Мората (Атлетіко Мадрид).
39’
ГОЛ ! М'яч забив Дейлі Блінд (Жирона).
26’
ГОЛ ! М'яч забив Савіо (Жирона).
14’
ГОЛ ! М'яч забив Альваро Мората (Атлетіко Мадрид).
2’
ГОЛ ! М'яч забив Валері Фернандес (Жирона).
Оцініть матеріал
(78)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Буде скандал? До збірної України не приїдуть лідери
Волейбол | 02 травня 2024, 09:31 28
Буде скандал? До збірної України не приїдуть лідери

На команду чекає виступ у Золотій Євролізі

Подвійна несподіванка. Трамп та О'Салліван сенсаційно вибули в 1/4 фіналу
Снукер | 02 травня 2024, 15:50 2
Подвійна несподіванка. Трамп та О'Салліван сенсаційно вибули в 1/4 фіналу

Визначено півфіналістів чемпіонату світу 2024 зі снукеру в Шеффілді

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Vitaliy_yatsenko
49 очок за підсумками минулого, успішного сезону. Зараз 48 після рівно половини поточного сезону. Жирона йде за шаленим графіком. 53 очки минулого сезону вивели Осасуну в ЛК. А чемпіонство гарантувало Барселоні 88 очок, із відривом у 10 перед Реалом. Зона ЛЧ була забезпечена 71 очком. Цього сезону Реал і Жирона йдуть фантастичним графіком. 100 очок можуть стати реальністю для однієї з цих 2 команд. Проблема Жирони лише у тому, щоб втримати тренера, втримати гравців цієї зими. Наступного літа і так зрозуміло, що цю фантастичну команду розберуть. Нажаль.
SanMatter
Наступні 5 матчів визначать чи претендує Жирона на Чемпіонство.Якщо підійде до матчу з Реалом без втрат очок,то можуть боротись за 1 місце.А там в Реала ЛЧ, питання чи вистачить лавки на всі фронти 
Хосе Карерас
До 30туру не те що про чемпіонство говорити неможна а й навіть про лігу чемпіонів.Все він правильно говорить.Тому що на команду немає тиску і вони просто грають від гри до гри!
Vitason
На даний момент -це команда на рівні Реалу,які можуть бути Челсі,Ньюкасла і т. д. Жирона -це Попелюшка,яка має шанси стати королевою,а щоб нею стати, потрібно далі продовжувати в тому ж стилі!!
Vitason
От і побачимо,яка Жирона перш за все команда,якщо це команда не один гравець не повинен залишити команду взимку,всі мають залишатися,щоб довести справу до кінця,тоді це справжні професіонали і люди які грають до кінця за мрію!!