Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 31 грудня 2023, 19:15
23521
87

Проблема не в Зінченку. Арсенал несподівано програв Фулгему

Провальне завершення року для «канонірів»

| Оновлено 31 грудня 2023, 19:15
23521
87
Проблема не в Зінченку. Арсенал несподівано програв Фулгему
Getty Images/Global Images Ukraine

Відбувся матч 20-го туру АПЛ, у якому «Арсенал» несподівано програв «Фулгему».

«Каноніри» забили вже на п'ятій хвилині, але «дачники» зуміли двічі засмутити команду Мікеля Артети.

Зазначимо, що український легіонер «Арсенала» Олександр Зінченко не потрапив до заявки на цей матч. Повідомлялося, що у нього невелика травма ноги.

В останніх трьох турах «Арсенал» набрав лише 1 очко. У випадку завтрашньої перемоги «Ліверпуля» над «Ньюкаслом», відставання команди Артети від першого місця становитиме вже 5 очок.

«Фулгем» перервав серію з трьох поразок у чемпіонаті поспіль.

Чемпіонат Англії. 20-й тур

«Фулгем» – «Арсенал» – 2:1
Голи
: Хіменес (29), Декордова-Рід (59) – Сака (5)

«Фулгем» – Лено, Кастань, Адарабіойо, Бассі, Робінсон, Керні (Рід, 90), Пальїнья, Вілліан (Діоп, 80), Декордова-Рід (Вілсон, 80), Івобі (Перейра, 72), Хіменес.
«Арсенал» – Райя, Вайт (Габріел Жезус, 67), Габріел, Саліба, Ківер (Томіясу, 46), Едегор, Райс, Хавертц (Нелсон, 77), Мартінеллі (Троссард, 67), Сака, Нкетіа.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ

Оцініть матеріал
(192)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 87
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Перець
Слава богу не грав Зінченко, бо знову був би винен в поразці 100%
vbrjkf
Ну що, хейтери Зінченка?! Артета мокрий від сліз, два конкурента Сашка "привезли" по голу кожний, а в команди як не було гри, так і не з*явилась!
Viktor Shuper
навіть добре що Зінченко не грав. зараз будуть шукати іншого козла відпущення
Stanislav Matusevych
Чекаємо чергових британських експьордів з поясненням, чому знову в провалі Арсенала винен Зінченко.
Vitason
ЗИНЧЕНКО ВИНОВАТ,ПОТОМУ ЧТО  ОН ПЛОХО ВЛИЯЕТ НА КОМАНДУ,СКАЖУТ АНГЛИЙСКИЕ ПРОФИ В ФУТБОЛЕ!!)
Nordenus
Опять Зина виноват стопудов)) Где эти ссаные английские эксперты? Если против ВестХэма проиграли, но хотя бы контролировали игру и ходили регулярно в атаки. То против Фулхэма не было никакого контроля игры, команды толком небыло на поле...
Viktor Shuper
бажання 0 у Арса, від їх гри блювати хотілось. команда страшенно здала в останніх матчах. Зіна не винен, чуваки на його позиції в цьому матчі грали не краще, я б сказав навіть гірше
0665826283
Коли повісили усіх собак на Зінченка , було таке враження що виконувався якийсь заказ. Мені хотілося щоб Арсенал програв , і це сталося так ім і треба ! Не треба цькувать українців!  Слава Україні !!!
u6464u
спорт.юа , не забудьте  нам  повідомити  кого експерти зроблять винуватим після цієї поразки Арсенала ))) будьте послідовними прохфесіонали )
BAD👣BOY
Нехай далі мріють про чемпіонство, Фулгем дав їм зрозуміти, що справа не в нашому Зінченку, а в команді вцілому. Побачемо, як вони заспівають після цього матчу, кого наступного звинувачитимуть.
Alehandro
Такий херовий, шо залишає канонірів без чемпіонества навіть не виходячи на поле...
Евгений Кожушко
Все одно англійські іксперди скажуть що Зінченко винен тому що не грав 😂🤦‍♂️
Евгений Кожушко
Мені цікаво чому не критикують цього пихатого 90 мільонного Едегора чи Сака? Що роблять на полі Мартінеллі, Нкетіа чи Райс? За 3 матчі аж 2 голи забили🤦‍♂️
Crimea
Чому Зінченка досі не покарано? Де він був, коли гвалтували Арсенал?
Vovan78
Ось ще один доказ того, що не в Зінченкнко проблема! У команди немає плану Б на гру! Не перебудовується команда під зміну гри суперника, все одне і теж. Нападників не було з початку сезону, а півзахист просилася вже вивчили і знають як проти них грати. А ті не змінюються все намагаються самотужки, а не командно. А якщо команда не забиває то вона не виграє.Воротар то окреме дно цього Арсенала, на виходах грати не вміє, з захистом взаєморозуміння не має. Ну а взагалі, у менеджменту Арсенала є багато роботи на це трансферне вікно, якщо не зміниться підхід до гри і якість то ніяке чемпіонство не світить!
avk2307
От бачите, не в Зінченко ж проблема.
Треба в ворота попадати гравцям Арсенала і воротаря змінити. Райа не виручає зовсім. Практично все що летить він пропускає.Що Артета в ньому знайшов?
Kovaleff
Ай-яй-яй... Какой Зинченко плохой... Даже не играя повлиял на проигрышный результат.
Viktor Shuper
100% вина Зінченка в тому, що 9 чуваків на полі (крім нього та воротаря) не вміють забивати голи. нагадаю, в останніх матчах Фулхем пропускав 3 від Борнмута, 2 від Бернлі, 3 від Ньюкасла. а тут Арсенал ледве 1 народив
VARioR
В команді нема явного лідера. Дві поразки поспіль -- можливо Артета втратив мотивацію? Кого будуть хейтити цього разу? Екпердам доведеться поломити голову, адже Зінченко не грав.
ALM
Нападача у Арсеналі немає. Проти Сака і Мартинеллі вивчили, як грати. Захисники в цій грі дивлились один на одного - хто повинен грати?