Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 31 грудня 2023, 17:08
3734
9

Фулхем – Арсенал. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 30 грудня о 16:00 за Києвом

| Оновлено 31 грудня 2023, 17:08
3734
9
Фулхем – Арсенал. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine. Олександр Зінченко

31 грудня на «Крейвен Котедж» пройде матч 20-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Фулхем» зустрінеться з «Арсеналом». Поєдинок розпочнеться о 16:00 за київським часом.

Фулхем

Команда досить довго бовталася між Чемпіоншипом, звідки піднімалася, та Прем'єр-Лігою, де не вдавалося закріпитися. Ці постійні гірки закінчилися лише за Марку Сілви - португалець не лише блискуче виграв для дачників у слабшому дивізіоні, а й уже на вищому рівні вийшло не просто набрати достатньо очок для виживання - не так багато залишалося до зони єврокубків. Зараз буде новий тест, у вигляді так званого другого сезону, часто складного, навіть фатального, для екс-новачків. Але не в цьому випадку: представник Лондона не лише досить бадьоро проходить АПЛ, а й уперше в історії пробився до півфіналу Кубка Ліги. Правда, їм відверто пощастило з Евертоном, коли Лено взяв кілька вирішальних післяматчевих пенальті. Але потім і німець нервував, і по справі: Борнмуту він з партнерами розгромно програв 0:3.

Арсенал

Клуб цього сезону нарешті знову грає в Лізі чемпіонів - повернутися туди було давньою метою. І на цьому рівні восени Зінченко та компанія змогли добитися без проблем не просто виходу до плей-оф, а й достроково посіли у квартеті 1-е місце. При цьому й на внутрішній арені каноніри є успішними. Вони поповнили колекцію трофеїв, вирвавши перемогу над Манчестер Сіті у Суперкубку Англії. І, скориставшись спадом містян наприкінці осені – на початку зими, червоно-білі повели боротьбу за першість у Прем'єр-Лізі. Перед Різдвом було пряме протистояння з головним конкурентом, Ліверпулем. Зігравши 1:1 на Енфілді, тоді залишилися на вершині. Але вже її втратили, поступившись 0:2 Вест Хему.

Статистика особистих зустрічей

Минулого сезону каноніри виграли обидва поєдинки. Але у серпні, у першому колі, дачники зуміли пригальмувати статусного сусіда, зігравши внічию 2:2.

Прогноз

Букмекерські контори чекають лише на перемогу гостей. Погодимося і візьмемо бажаючих реабілітації за минулу осічку канонірів при форі -1 гол (коефіцієнт - 1,97).

Оцініть матеріал
(35)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 9
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Sukiyaki
Експерди з спорт. юа. - фахові специ😁😁😁.
Swed
Прогноз : хз.    Но в пользу Арсенала.)
Евгений Кожушко
Зінченко заб'є, коефіцієнт 1: 20.
Лига конференций без динамо
Победа Арсенала с форой (-1) 
А Тоттенхем Борнмут обе забьют