Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
2801
77

АХМЕТОВ: Чемпіонство Шахтаря у 2023 році було найскладнішим та найціннішим

Президент клубу відзначив досягнення цього року

АХМЕТОВ: Чемпіонство Шахтаря у 2023 році було найскладнішим та найціннішим
ФК Шахтар

Президент «Шахтаря» Рінат Ахметов у рамках привітання з Новим роком відзначив 2023 рік, у якому команда зуміла стати чемпіоном України в умовах війни.

«Для «Шахтаря» 2023 рік став роком боротьби та перемог. Клуб і команда боролися не лише із суперниками на футбольному полі, а ще й із викликами, які кидає нам війна. І я вдячний усім – тренерам, футболістам, адміністративному та медичному персоналу команди, менеджменту і співробітникам клубу – за те, що не опустили руки та разом долали складнощі і далі тримали високий європейський рівень у всьому: у грі, у результатах, в організації всіх процесів.

Завдяки цьому «Шахтар» переміг у чемпіонаті України і здобув 14-й титул у своїй історії. Це чемпіонство, напевно, найважче та найцінніше для нашого клубу. Але головне, що команда власною грою дарувала яскраві емоції мільйонам українців, адже зараз такі моменти щастя життєво необхідні кожному з нас.

Упевнений, що 2024 рік принесе нам нові перемоги! І нехай насамперед це буде наша велика спільна перемога – перемога у війні та повернення миру на українську землю. Я вірю, що ми неодмінно переможемо, що Україна буде вільною і незалежною, сильною і процвітаючою країною!

А «Шахтар», як завжди, ставитиме собі лише найвищі цілі – прославляти Україну своїми успіхами на європейській арені, дарувати вболівальникам гарну гру та нові трофеї. Знаю, що команда робитиме все можливе, щоб українці могли нею пишатися», – сказав Ахметов.

Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 77
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Асталависта
И затратным по $ для … ) 
AK.228
Та йди вже…. Ебаний шпрот😂😂
Remark
В мінусі не залишився. Підняття тарифів на електроенергію під час війни в 2 рази все окупило.
zelc006
татарбаші красавчег, справжній козочело...
Весняна Сова
"Повернення миру це вже перемога"...а ранiше казав про повернення Донецька та ДАрени...
DK1961
Главный спонсор янука и днр/лнр поздравил своих гладиаторов - ради их успеха на арене он содержал ОПГ УАФ, монзулиху и других судеек - благо его грабительские энерготарифы для населения это позволяли. Более мерзкого и лицемерного персонажа, чем этот кидала-картежник/ заказчик убийства Брагина не существует.
AK.228
Галимий Шпрот, ти чого потух!?
Лига конференций без динамо
Конечно Чемпион Шахтёр  это гордость Украины.ну ещё самый  ценный позор для украинского футбола это дырявые опзжшники  в квалификацие Лке и уже не первый  сезон они позорят Украину 
Pavel_i_CO
Головний данєтскій єблан поздоровив своїх данєтскіх рабів
Pavel_i_CO
Лугандонам на Новий рік, фуру пригнав з просрочкою? 
Dmytro11q
Україні є чим пишатися. І футбольний клуб "Шахтар" (Донецьк) якраз є тим самим. Єдиний клуб, що більш менш тримає Україну поблизу п'ятнадцятого місця в рейтингу УЄФА. 
Й якби не оте "Д"(К), що ганьбить та соромить Україну на євроарені щосезону, то український футбол міг би бути зовсім в іншому становищі й мати інший вектор розвитку.
Та якби футбольний клуб "Металіст" (Харків) не переживав часи занепаду, а був як у свої найкращі роки, тоді все могло бути зовсім інакше.