Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
3610
0

Евертон – Манчестер Сіті. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 27 грудня о 22:15 за Києвом

Евертон – Манчестер Сіті. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine. Віталій Миколенко

27 грудня на «Гудісон Парк» пройде матч 19-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Евертон» зустрінеться з «Манчестер Сіті». Поєдинок розпочнеться о 22:15 за київським часом.

Евертон

Команда цього сезону постійно порівнюється саме з містянами. Просто тому, що її жорстко покарали за негативні фінансові звіти, хоча всі експерти в один голос нагадували, що до грандів питань було на порядок більше, і в першу чергу до чемпіона. Поки юристи думали, як оскаржити штраф у 10 очок, Шон Дайш зі своїми підопічними зуміли знову вибратися із зони вильоту за рахунок успіху на полі. Підйом ірисок почався ще з вересня. Але після оголошення вердикту сині провалилися лише з Манчестер Юнайтед. Після цього Миколенко та компанія змогли видати серію перемог, у тому числі з Ньюкаслом та Челсі. У Кубку Ліги з Фулхемом Онана міг виграти серію пенальті, але запоров п'ятий удар - а потім дачники досягли успіху. З Тоттенхемом провалили старт, пропустили двічі до 18-ї хвилини. 1 м'яч у відповідь забили, але цього не вистачило навіть для нічиєї.

Манчестер Сіті

Клуб повертається додому. Минулий тур він пропустив через клубний чемпіонат світу. Там трофей взяли без проблем, чого варті 4:0 у фіналі з Флуміненсе. Загалом на міжнародній арені цей рік для Гвардіоли став тріумфальним. Минулий сезон закінчився довгоочікуваною перемогою у Лізі чемпіонів. Та й восени у груповому етапі нового циклу англійці не зіткнулися з якимись проблемами, легко кваліфікувавшись у плей-оф. А до цього, у серпні, по пенальті перемогли Севілью у Суперкубку УЄФА. Але як складно фавориту на внутрішній арені. Начебто тон завдала поразка в непотрібному гранду англійському Суперкубку, коли вели з Арсеналом, але поступилися у серії 11-метрових. Це не особливо зачепило, як і ранній виліт із Кубка Ліги. Інша справа АПЛ, де за 6 крайніх турів вдалося виграти містянам лише одного разу, з Лутоном, і набрали жалюгідні 7 очок – з такою статистикою титул не втримати, більше того, чемпіон відкотився за топ-4, хай і з матчем у запасі.

Статистика особистих зустрічей

Рік тому Евертон вирвав нічию з грандом. Але це єдиний такий успіх за 12 крайніх очних поєдинків.

Прогноз

Букмекерські контори не вірять, що сині зможуть досягти успіху навіть у вигляді нічиєї. Ставимо на перемогу чемпіона (коефіцієнт – 1,6).

Оцініть матеріал
(22)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.