Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 26 грудня 2023, 22:21
19096
18

Ексгравець збірної Англії: «Зінченко може коштувати Арсеналу чемпіонства»

Майкл Грей розкритикував українського легіонера за помилки

| Оновлено 26 грудня 2023, 22:21
19096
18
Ексгравець збірної Англії: «Зінченко може коштувати Арсеналу чемпіонства»
Getty Images/Global Images Ukraine. Мохамед Салах і Олександр Зінченко

Колишній гравець збірної Англії Майкл Грей після матчу з «Ліверпулем» (нічия 1:1) розкритикував українського захисника «Арсенала» Олександра Зінченка.

«Буду чесний із вами, а я бачив його не тільки в цій грі, і це була важлива гра, я думаю, що він може коштувати «Арсеналу» перемоги в Прем'єр-лізі.

Ось наскільки це серйозна проблема. Я не критикую його, кажучи, що він жахливий гравець, тому що це не так. Він грав за «Манчестер Сіті», він уже робив це раніше.

Він, звісно, зробив це в «Арсеналі», і часом його важко критикувати, коли думаєш про те, через що довелося пройти йому і, гадаю, його родині за останні півтора року. Але якщо судити з футболу і того, що я бачив, я думаю, що він – проблема для «Арсенала».

Якщо говорити про комунікацію, то я думаю, що комунікація між лівим захисником і центральним півзахисником є абсолютно ключовою. Я не думаю, що комунікація між Зінченком і двома центральними півзахисниками перебуває на хорошому рівні. Іноді це складно побачити по телевізору, але коли ти перебуваєш на грі, ти це бачиш, і все, що потрібно, – це подивитися через праве плече на лівого центрального півзахисника, і я не думаю, що він робить це дуже добре.

Я думаю, що йому важко в ситуації один на один, тому що йому не вистачає швидкості. Коли Салах змістився назад під ліву ногу, що, я думаю, всі знали, що він зробить, тому що це його улюблена нога, ви не повинні виставляти ногу. Якщо ти виставляєш праву ногу, щоб спробувати відібрати м'яч у Салаха, це говорить про те, що ти не хочеш захищатися», – сказав Грей.

Оцініть матеріал
(84)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Все вирішиться у Парижі. Боруссія мінімально перемогла ПСЖ
Футбол | 01 травня 2024, 23:58 24
Все вирішиться у Парижі. Боруссія мінімально перемогла ПСЖ

У другому півфіналі ЛЧ сильнішою виявилася німецька команда, хоча парижани мали багато моментів

Боруссія Дортмунд – ПСЖ. Прогноз і анонс на матч 1/2 фіналу Ліги чемпіонів
Футбол | 01 травня 2024, 20:34 1
Боруссія Дортмунд – ПСЖ. Прогноз і анонс на матч 1/2 фіналу Ліги чемпіонів

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

Коментарі 18
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
anacreon
Ідіотам нема спокою. Мамкіни експерти, яким треба чесати язиками і показувати свою значущість. Усіх цих колишніх гравців в принципі не можна наймати експертами, бо вони знають бігати, але не аналізувати футбол. Тому з них дуже багато провалюється на тренерській посаді.Чемпіонства Зінченко може їм коштувати.... Бо до появи Зінченка Арсенал тільки чемпіонства і лускав. Прямо не вилазив з першого місця. Останній раз команда була чемпіоном 20 років тому. 
2021/2022 рік - 5-е місце  
2020/2021 - 8-е місце 
2019/2020 - 8-е місце 
2018/2019 -5-е місце  
2017/2018 - 6-е місце  
2016/2017 -  5-е місце 
Зінченко мамкіним експертам мішає... Пам'ять як у акваріумних рибок. Шість років команда пленталася на дні і навіть Ліги чемпіонів не бачила. Прийшов Зіна з Жезусом, поміняли гру і команда два роки бореться за чемпіонство.  І коли Зіна піде, то скоріше за все знову скотяться до боротьби за 4-е лігочемпіонівське місце.
Салах забив ще 11 м'ячів цього сезону. Сумніваюся, що вони кожен м'яч розглядають під мікроспоком, з під кого забив. Оборона Арсенала пропустила в цьому сезоні найменше м'ячів разом з Ліверпулем. Менше Сіті. Фактично найкраща оборона. Нє, сидять і приколупуються. Ідіоти, їй Богу. 
TarasTaras94
Щось їх останнім часом повилазило. Лутону 3 ковтнули і нічо, а тут коштувати чемпіонства буде людина від якої кардинально залежиться просування і контроль м'яча. Ну це ж вже було, після поганого матчу Зіна травмується або ще що і у Арсенала через величезні проблем з білдапом та контролем гри. Критикувати його за гру в обороні можна і треба коли є за що (а за що є), але за комунікацію у центрі це смішно, бо те про що він каже він як раз робить найкраще, при чому ледь не в усій Лізі, а саме просуває через опорку м'яч до АПЗ, просто Хаверц по іншому грає і авжеж це не той рівень, що був із Джакою. 
Remark
Ой, ідитинах.й, експертіще. Котів покорми і півасика випий.
anacreon
Дивлюся кар'єру цього дуріка. Нічого в житті не виграв.
Грав в днарях типу Сандерленда, з яким мотався між лігами на ліфті. В Селтіку в оренді. В Блекбурні. В Лідсі в Оренді. У Вулверхемптоні та Шеффілді.
Експерт по чемпіонствам мамкін вишукався.
Tasha19
Цікава думка про погану комунікацію лівого захисника з центральним півзахисником, тобто коли тупить Хаверц, то винуватий в цьому Зінченко?
T-800
первый раз слышу про этого нонейма, зато Вам (тебе и Ливерпулю) Зина не мешал взять АПЛ с 1990 по 2010 годы
u6464u
спорт.юа , ви спеціально печатаєте думкі баснословних ідіотів .
luceorius
 Якби не оте "може" у заголовку статті, зінченкофіли мали б можливість у суді обдерти того Грея за наклеп як липку. Звісно, тільки у випадку, якщо Арсенал із Зінченком стане чемпіоном АПЛ. А так нічого не лишається, як вправлятися в безсилому гніві, ставлячи один одному вподобайки.  
Octopus
Столько гневных комментаторов, кто ты такой, в футбол не играл, значит не мужик. Ну стало быть ваше мнение тоже надо 0 умножать, никто из вас в финале ЛЧ не играл))
Чел немного преувеличивает, что Зинченко будет стоить, Артета будет стоить чемпионства и его решения, его трансферная политика, его Артета-бол, чем-то похожий на бессмысленную мышиную возню. А на Зинченко вешать, как удобно, но тупо, ради громкого заголовка.