Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 27 грудня 2023, 03:52
724
4

Ерік ТЕН ХАГ: «Я та гравці повинні взяти на себе відповідальність»

Тренер «Манчестер Юнайтед» дав прес-конференцію перед грою з «Астон Віллою»

| Оновлено 27 грудня 2023, 03:52
724
4
Ерік ТЕН ХАГ: «Я та гравці повинні взяти на себе відповідальність»
Getty Images/Global Images Ukraine. Ерік тен Хаг

Головний тренер «Манчестер Юнайтед Ерік тен Хаг поспілкувався зі ЗМІ перед поєдинком «червоних дияволів» з «Астон Віллою», який відбудеться 26 грудня о 22:00.

«Марсьяль? Йому все ще погано. Коли у нас будуть новини про нього, я, звичайно, розповім їх.

Повідомлення для вболівальників? По-перше, я впевнений, що вони дуже розчаровані нами, і ми повинні навести порядок. Ми повинні діяти по-іншому, і ми дуже цінуємо весь час, що вони підтримують нас, навіть незважаючи на невдачі, які ми мали в цьому сезоні, вони весь час позаду нас, і ми дуже цінуємо це. Але, звичайно, нам потрібна будь-яка допомога Але в першу чергу це має зробити команда і я.

Дебют молодого центрбека Віллі Камбвалли? У нас було п’ять центральних захисників, які розпочали сезон. Сьогодні у нас було троє-четверо хворих або травмованих. Але Камбвалла на тренуваннях справляє гарне враження і під час ігор U-21 теж. Тому ми вирішили заграти його. Я думаю, що він показав свої можливості. Я думаю, що його виступ був дуже хорошим. Ви бачите, що у нього дуже світле майбутнє. Звичайно, він повинен працювати над собою, але ви бачите його потенціал, і ми дуже задоволені його грою.

«Астон Вілла»? Вони в дуже хорошій формі і є дуже хорошою командою. Отже, ми спочатку дійшли до цього моменту, але якщо ви створюєте шанси, ви повинні ними скористатися, якщо хочете виграти гру, бо інакше ви не виграєте ігри. Це зрозуміло.

Я повинен взяти на себе відповідальність, і гравці зі мною повинні взяти на себе відповідальність. особливо є в моменти, коли ви очікуєте від старших навіть більше, коли поруч є молоді гравці. Але так, коли ти достатньо хороший, ти також достатньо дорослий, тому ми повинні робити це разом. Неважливо, який це вік, ми повинні виставити команду, яка повинна виграти.

Я не розчарований таким ставленням гравців, як зараз. Але, звичайно, ми знаємо, які стандарти в «Ман Юнайтед». Ми повинні перемагати як команда. Тому, так, я беру на себе це слово відповідальність. Ми повинні сприймати це як Команда. І кожна людина має внести 100% у цю відповідальність.

Я сподіваюся, що Рафаель Варан повернеться. А щодо інших, можливо, Амад Діалло, ми побачимо, наскільки він готовий. Зараз він тренувався протягом двох тижнів. Ймовірно, саме вони можуть повернутися», – сказав тен Хаг.

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Иван Качура
Відповідальність це не для лисого. 
Перець
Не будь як Луческу, піди нормально, а не з позором
Vitaliy_yatsenko
Тут все просто. Якщо він піде сам, то не отримає відступні по контракту. Якщо ж його звільнять, то отримає величезну компенсацію. Тому сам він не піде.
Serj Rio
Тупые стандартные фразы!...лучше бы ушёл!...такого позорного,не конкурентного МЮ, я ещё не видел...не удивился бы,если из обыграли пацаны со двора,которые в ботинках играют между деревьев с дермантиновым мячем!...