Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
2757
4

Манчестер Юнайтед – Астон Вілла. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 26 грудня о 22:00 за Києвом

Манчестер Юнайтед – Астон Вілла. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine. Андре Онана

26 грудня на «Олд Траффорд» пройде матч 19-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Манчестер Юнайтед» зустрінеться з «Астон Віллою». Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Манчестер Юнайтед

Команда оновила свої антирекорди, фінішувавши на останньому, четвертому рядку у групі Ліги чемпіонів. Таке було й раніше, але при цьому цього разу гранд виявився слабшим за Галатасарай і Копенгаген, а в останньому турі, з невмотивованою Баварією, коли тільки перемога залишала якісь шанси, англійці взагалі відмовилися від гострих дій - і поступилися німцям 0:1. Потім вони провели від оборони та гру з Ліверпулем, але ті 0:0 швидше завадили червоним, що втратили лідерство в таблиці, ніж чимось допомогли собі – топ-4 так само далеко. І стали ще далі після 0:2 із Вест Хемом у минулому турі.

Астон Вілла

Клуб завжди мав чималі амбіції. І, очевидно, це й тримав у думці Унаї Емері, коли несподівано погодився кинути цілком благополучний Вільярреал і повернутися на негостинний до нього Туманний Альбіон. Там відразу, ще минулого сезону, іспанець, що прийшов по ходу, дав відчутний результат у вигляді 7-го місця. А цього сезону, отримавши серйозне посилення під час літнього вікна, розгорнувся максимально. Навіть додаткове навантаження у вигляді Ліги конференцій (яку, до речі, англійці проходять цілком гідно та відповідально) не завадило помітному прогресу в АПЛ. До Різдва взагалі вдалося ввійти до групи лідерів, і по справі, підтвердивши це перемогами над Арсеналом та Манчестер Сіті. Примітно, що з Брентфордом вийшло складніше, його дотиснули лише на 85-й хвилині. А ось із Шеффілд Юнайтед була тільки нічия. Втратили шанс вийти до Різдва на перше місце - каноніри та Ліверпуль зіграли теж 1:1.

Статистика особистих зустрічей

Саме МЮ був серед перших, кого обіграв Емері на новому місці. Але червоні дияволи потім виграли і в кубку, і в АПЛ.

Прогноз

Букмекерські контори вважають шанси пари практично рівними. Але віллани стабільніші і точно не програють (коефіцієнт – 1,6).

Оцініть матеріал
(17)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Перець
Астон Вілла дрюкне на класі, лисий чемодани зібрав 
December 32
Тут важна статистика, а не прогноз.  
 МЮ давно не выигрывал у вышестоящих в таблице.
🔱Avtoigor🔱
Хоч МЮ зараз не дуже, але вони все ж можуть нав'язати свою гру, побачемо. Теж думаю, що Астон Вілла має більше шансів у цьому матчі, вони зараз на ходу, з гарними результатами, але останній матч не дуже 1:1 з Шелфілд Юнайтед.
Цікавий має бути матч
Алекс 122
Астон Вилла посильнее .Никола красавец