Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 26 грудня 2023, 16:36
1751
0

Борнмут – Фулхем. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 26 грудня о 17:00 за Києвом

| Оновлено 26 грудня 2023, 16:36
1751
0
Борнмут – Фулхем. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine. Ілля Забарний

26 грудня на «Віталіті» пройде матч 19-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Борнмут» зустрінеться з «Фулхемом». Поєдинок розпочнеться о 17:00 за київським часом.

Борнмут

Команда піднялася до АПЛ перед початком минулого сезону. Підвищення з Чемпіоншипу оформив Скотт Паркер, але на вищому рівні довго не пропрацював – зняли після низки поразок. Добре, що наступник, Гарі О'Ніл, виявився досить добрим, щоб з ним клуб залишився в Прем'єр-Лізі. Проте влітку знову змінили менеджера. Здавалося, що ставка на Андоні Іраолу буде провалом: після 9 турів не було перемог і лише 3 нічиї. Але потім почало виходити: виграли 2:1 у Бернлі, а потім розпочали чудову серію, перемігши Ньюкасл, Шеффілд Юнайтед, Крістал Пелас та МЮ (останніх розгромили 3:0) за бойової нічиєї 2:2 з Астон Віллою. Смугу зупинив лише недограний матч із Лутоном – після зупинки серця на полі у Лок'єра всім стало не до футболу – вирішили повністю переграти потім. Незважаючи на таку паузу, вдалося дотиснути Ноттінгем Форест із рахунком 3:2.

Фулхем

Клуб виходив у Прем'єр-Лігу разом із Борнмутом. Але тоді багатьом здавалося, що вічний футбольний ліфт покаже свою звичну статистику і звалиться назад, як робив це вже кілька разів. Але ні, з Марку Сілвою дачники не лише домінували в Чемпіоншипі, а й комфортно провели у верхній частині таблиці минулий сезон уже на рівні АПЛ, навіть формально вважалися претендентами на єврокубки. Наразі лондонський колектив ігнорує синдром другого сезону. У свій час відчувався дефіцит голів без Митровича, що виїхав, але грудень почали, виставивши по 5:0 Ноттінгем Форест і навіть Вест Хем. Потім, щоправда, і самі котеджери отримали три від Ньюкасла. Перед Різдвом вони грали щільно. Спочатку був у Кубку Ліги Евертон, максимально драматично вигравши затяжну серію пенальті. Можливо, це відібрало багато сил – коли у суботу вдома приймали Бернлі, поступилися 0:2 аустайдерам.

Статистика особистих зустрічей

Сторони у Чемпіоншипі грали внічию, і в АПЛ теж починали з 2:2. І лише у квітні Борнмут здобув перемогу вдома 2:1.

Прогноз

Букмекерські контори вірять, що вишні мають шанс продовжити серію. Ставимо на перемогу Забарного та компанії при форі 0 (коефіцієнт – 1,6).

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.