Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
3125
2

«Ми розчаровані». Почеттіно оцінив результат матчу проти Вулвергемптона

Головний тренер «Челсі» прокоментував поразку від «Вулвергемптона»

«Ми розчаровані». Почеттіно оцінив результат матчу проти Вулвергемптона
Getty Images/Global Images Ukraine. Маурісіо Почеттіно

Головний тренер лондонського «Челсі» Маурісіо Почеттіно прокоментував поразку від «Вулвергемптона» (1:2) в матчі 18-го туру Англійської Прем'єр-ліги:

«Ми дуже розчаровані, тому що я думаю, що ми не заслуговували набагато більшого. Цей чемпіонат ранить тебе, коли ти недостатньо якісно завершуєш моменти. Ми створювали шанси. Тому це так розчаровує. Ми пропустили після кутових, і це було дуже важко.

Ми багато говорили на початку сезону. Ми молоді за віком. Це молода команда. У нас є гравці, які грають вперше в лізі. Їм потрібно адаптуватися. Мова йде про впевненість і про якість.

Нам потрібно забивати, якщо ми хочемо перемагати в іграх. Ми дуже розчаровані. Якщо ми не можемо забити, то треба хоча б не пропускати. Ми допустили занадто багато кутових. Нам потрібно продовжувати йти вперед. Молоді команди вчаться на таких іграх».

Після цієї поразки «Челсі» залишається на 10-му місці в АПЛ, але зрівнюється за очками з «Борнмутом» та «Вулвергемптоном». У 3 команд по 22 очка в чемпіонаті, проте «Борнмут» має матч у запасі.

Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Перець
Щось він мені починає нагадувати Луческу 
Kaftan
Слабкий тренер. В якого немає яєць. Як можна випускати, тих космодромів, які, ще з нюкаслом опозорились?  А він далі, тих стерлінгів і джексонів, випускає. 🤦.