Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
4401
12

Вулверхемптон – Челсі. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 24 грудня о 15:00 за Києвом

Вулверхемптон – Челсі. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine. Михайло Мудрик

24 грудня на «Молінью» пройде матч 18-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Вулверхемптон» зустрінеться з «Челсі». Поєдинок розпочнеться о 15:00 за київським часом.

Вулверхемптон

Команда після повернення до АПЛ була справжньою грозою авторитетів і у 2019/2020 гідно пошуміла у Лізі Європи. Але поступово її рівень знизився до боротьби за виживання. І минулого сезону вона вийшла успішною завдяки роботі тут Юлена Лопетегі. Той, прийшовши після проваленого старту, зміг підняти підопічних аж на 13-е місце. Але влітку низку лідерів вовків продавали, і іспанець цього не витримав, пішовши, причому аж у серпні. Добре, що оперативно знайдений наступник, Гарі О'Ніл, виявився досить непоганим як мінімум для поточних завдань. Вулвз навіть перемагав і бере очки більш ніж по одному в середньому за поєдинок, чого вистачає, щоб не думати про загрозу вильоту до Чемпіоншипу. Можливо, тому й програли так уже безвільно, 0:3, Вест Хему минулого туру.

Челсі

Клуб за 2023 рік витратив, за підрахунками експертів, близько 750 мільйонів. Але зрештою сині підходять до Різдва у статусі лише одного із середняків АПЛ, а Маурісіо Почеттіно нібито вимагає нових придбань у січні - на думку аргентинця, його нинішні підопічні недостатньо агресивні та не вражають у плані зростання та фактури. Хоча сам менеджер пенсіонерів також під загрозою відставки - чекали явно більшого, повертаючи фахівця до Лондона. Не особливо впевнені перемоги, з Брайтоном у меншості та з Шеффілд Юнайтед, чергуються з поразками від нинішнього МЮ та борця за виживання, Евертона. А цього тижня вже був поєдинок у Кубку Ліги з Ньюкаслом. Він міг закінчитися новою поразкою, але Мудрик встиг зрівняти рахунок, а потім запасний воротар, Петкович, приніс лондонському гранду перемогу по пенальті.

Статистика особистих зустрічей

Останнім часом спостерігається рівність: по 3 перемоги клубів у 10 крайніх поєдинках. У тому числі вони обмінялися виграними вдома двобоями у сезоні 2022/2023.

Прогноз

Букмекерські контори чекають на перемогу гостей з Лондона. Але вони не позбавлені проблем, тому варто ставити на обидві заб'ють (коефіцієнт - 1,7).

Оцініть матеріал
(39)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 12
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Remark
Челсі наразі - це днарі! Просто всі по інерції сприймають цю команду, так би мовити, "на слух" за минулі заслуги. 
А так, тут Вувз ітб 0.5 або ітб 1. Та прогноз на матч - Вувз не програють; а більше мені здається, що і переможуть.
gusev80 .
Владельцы Челси тупни если уволят Почеттино. Первый кто после физруков из этой кучи игроков снова делает команду.
Falko
Нкунку і суддя з його стопяцот доданими хвилинами урятували прогноз від Спортів ;)
Pavel_i_CO
Вовки не програють 100%
Віктор Коробка
Після фрази "...борця за виживання Евертона" далі вже не читав, бо вже ясно, якої якості буде прогноз від такого експерта.
Swed
Если хотят остаться на том же месте, то дадут Мудрику сыграть все 90+ минут.)     Потеря очков  - и опять в болоте преследователей.