Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 23 грудня 2023, 00:56
3261
4

«Я намагаюся бути щирим». Хаві розповів, чому кричав на Левандовськи

Головний тренер «Барселони» вважає, що критика в перерві пішла на користь команді

| Оновлено 23 грудня 2023, 00:56
3261
4
«Я намагаюся бути щирим». Хаві розповів, чому кричав на Левандовськи
Getty Images/Global Images Ukraine. Хаві

20 грудня 2023 року відбувся матч 18-го туру чемпіонату Іспанії між «Барселоною» та «Альмерією». Гра закінчилася з рахунком 3:2 на користь господарів поля.

За інформацією ЗМІ, головний тренер «Барселони» Хаві в перерві гри розкритикував своїх підопічних та накричав на Роберта Левандовськи. Після гри спеціаліст пояснив свої дії:

«Я намагаюся бути щирим і чесним, говорити в обличчя, я не можу приховувати емоції. Крики? Це напруга, і це нормально у роздягальні. У нас багато стоїть на кону, і я подумав, що буде доцільно трохи підвищити голос, більше нічого. Я думаю, що команда відреагувала дуже добре, дуже добре, у роздягальні ми одна команда, велика родина. Вони професіонали, і вони це дуже добре розуміють. У другому таймі вони вийшли на шлях, на якому ми повинні залишитися. Але зараз настав час зробити зупинку, відпочити, щоб зустріти 2024 рік з великим бажанням і ентузіазмом».

Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Рим не встояв. Баєр без проблем обіграв Рому
Футбол | 03 травня 2024, 00:06 11
Рим не встояв. Баєр без проблем обіграв Рому

Перший півфінальний матч Ліги Європи казкова команда Хабі Алонсо залишила за собою на чужому полі

Валенсія прийняла рішення щодо Яремчука. Де продовжить кар'єру українець?
Футбол | 03 травня 2024, 17:27 4
Валенсія прийняла рішення щодо Яремчука. Де продовжить кар'єру українець?

Нападник повернеться в «Брюгге»

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Falko
І як саме "дуже добре" відреагувала "команда професіоналів"? Забігали як свині?
Ruslan5050
Пам'ятаю Фергі...Також по-чесному у Бекхема запустив...
antt
І  цікаво - а до Мессі він би так звернувся. Якби було чи навіть буде таке зіркове повернення. Всі ж знають як аргентинець ходить по полю а не бігає. Але ефективний. Хоча в псж так могли сказати лише вболівальники за невиграші лч. А тут напевно - вже сам хаві заявляє що поляк напевно не дуже виправдовує надії як Мессі в Парижі. Там хоч чемпіонами постійно були. А  тут каталонці треті в чемпіонаті. 
antt
А як би у 30 років хаві накричав на поляка якому тоді було 22 роки. Не в якості тренера - це як називається?! Чи ще 5 років тому коли  іспанцю було 38 а левандовському - 30?  Різниця у віці є - але вони тривалий час були водночас футболістами хоч в різних командах. Але зірковими. Тим більше левандовський  мав шанс бути кращим в 2020 році. І  ще недавно заявляв що йому просто хотілося перейти в Барселону типу "для душі". Це напевно для такого він переходив. Коли і голів вже не стільки забиває. А то думав що в Каталонії він буде хоч на 75% левандовського в Баварії. Крім того - якби хаві так звернувся до 25 річного футболіста це ще можна зрозуміти.  А то до ще донедавна такого зіркового бомбардира. Якому просто треба не так бігати - як по мячу за матч відзначатися.