Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Різне
| Оновлено 20 грудня 2023, 18:16
959
0

Баскетболіст G-ліги зізнався у вбивстві дівчини: шокуючі подробиці

Ченс Команч задушив дівчину телевізійним дротом

| Оновлено 20 грудня 2023, 18:16
959
0
Баскетболіст G-ліги зізнався у вбивстві дівчини: шокуючі подробиці
Getty Images/Global Images Ukraine. Ченс Команч

27-річний баскетболіст американської команди G-ліги «Стоктон Кінгз» Ченс Команч, затриманий кілька днів тому за підозрою у вбивстві дівчини, зізнався у тяжкому злочині.

У звіті на 17 сторінок про арешт баскетболіста розповідається, як він та його 19-річна дівчина Сакарі Харнден спланували вбивство 23-річної Марайни Роджерс. Команч розповів поліції Лас-Вегаса, що вбивство було скоєно за вказівкою Харнден, яка повідомила йому про проблеми з Роджерс.

Згідно зі звітом, спортсмен розповів детективам, що він та Харнден залишили тіло Роджерс у пустельній місцевості в Хендерсоні (штат Невада) після того, як її задушили. Баскетболіст поділився у подробицях, як він та його спільниця планували виманити жертву, яка перебувала в компанії своїх друзів, а також описав, як душив жертву HDMI-кабелем, тоді як Харнден допомагала йому руками. Як зазначив Ченс, він перестав душити Марайну після того, як побачив, що та судомно хапає повітря ротом через 10 секунд. Водночас, за його словами, Харнден не припиняла душити жертву.

Очікується, що тепер Команча буде екстрадовано до Невади. Затриманий він був у Каліфорнії, де з початку жовтня виступав за фарм-клуб «Сакраменто Кінгз» у Лізі розвитку НБА.

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.