Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Різне
|
416
0

Баскетболісту G-ліги висунуто звинувачення в убивстві

Клуб «Стоктон Кінгз» розірвав контракт із центровим Ченсом Команчем

Баскетболісту G-ліги висунуто звинувачення в убивстві
Getty Images/Global Images Ukraine. Ченс Команч

27-річному баскетболісту команди G-ліги «Стоктон Кінгз» Ченсу Команчу та його 19-річній спільниці пред'явлено звинувачення в убивстві 23-річної дівчини, яка раніше була оголошена зниклою безвісти.

Департамент поліції Лас-Вегаса повідомив у своїй заяві, що останки Марайни Роджерс, фельдшера зі штату Вашингтон, яку востаннє бачили в Лас-Вегасі, було знайдено в пустельній місцевості в Хендерсоні, штат Невада.

Команч був затриманий агентами ФБР в окрузі Сакраменто, штат Каліфорнія, та утримується під вартою без права застави. 19-річна Сакарі Харнден була заарештована в Лас-Вегасі за звинуваченням у викраденні людини та утримувалась під вартою під заставу у 500 тисяч доларів, згідно з тюремними записами.

За даними поліції Лас-Вегаса, 5 грудня Роджерс гуляла з друзями та мала заздалегідь призначену зустріч із Харнден, яка привела із собою свого хлопця Ченса Команча. Після цього Роджерс ніхто не бачив, і її було оголошено в розшук за кілька днів.

«На початку розслідування детективи запідозрили нечесну гру та отримали докази, що дозволяють заарештувати Харнден та її хлопця Команча за їхню роль у викраденні та зникненні Роджерс», – йдеться в заяві поліції Лас-Вегаса.

Додамо, що «Стоктон Кінгз» після арешту Команча, який зіграв один матч у НБА за «Портленд Трейл Блейзерс» навесні цього року, розірвав контракт зі своїм центровим. Він має постати перед судом та очікується його екстрадиція до Невади.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.