Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 17 грудня 2023, 23:22
5094
25

Відбилися. Манчестер Юнайтед відібрав очки у Ліверпуля

Ліверпуль мав тотальну перевагу протягом практично всього матчу

| Оновлено 17 грудня 2023, 23:22
5094
25
Відбилися. Манчестер Юнайтед відібрав очки у Ліверпуля
twitter.com/ManUtd

У неділю, 17 грудня, «Ліверпуль» та «Манчестер Юнайтед» зустрілися у матчі 17-го туру Англійської Прем'єр-ліги.

З перших хвилин матчу стало зрозуміло, що команда Еріка тен Хага в першу чергу приїхала на «Енфілд», щоб не програти. «Червоні дияволи» вибрали захисний варіант ведення гри. Гості діяли без яскраво вираженого форварда. Хойлунн, який номінально займав цю позицію, грав більше в центрі поля, ніж на вістрі атаки. У першому таймі тотальною територіальною перевагою володіли підопічні Юргена Клоппа. «Манчестер Юнайтед» майже весь ігровий час проводив на своїй половині поля, вийти з якої було дуже важко. Однак господарі створили обмаль гольових моментів. Запам’ятався удар головою у виконанні ван Дейка – Онана відбив м’яч, який летів під поперечину. Ще в одному моменті Онана намагався забрати м'яч до рук після навісу, але наштовхнувся на спину Гравенберха та випустив м'яча. Потім голкіпер встигнув завадити Салаху завдати результативного удару.

twitter.com/ManUtd

У другому таймі ситуація на полі дещо змінилася. «Ліверпуль» продовжував тиснути, «Манчестер Юнайтед» відбивався, але частіше ходив в атаки. Дві з них були дуже небезпечними. У першому епізоді Гарначо отримав передачу від Мейну, увійшов до штрафного майданчика, але в останній момент Арнольд завадив завдати удару. У другому – Хойлунн не зміг результативно завершити вихід сам на сам. Це був найнебезпечніший момент у матчі.

«Ліверпуль» продовжував багато бити по воротах, але більшість ударів блокувалася гостями. Загалом господарі завдали 34 удари, але лише вісім прийшлися у площину воріт. Онана у цьому матчі не помилявся. Щодо небезпечних моментів, то варто згадати, як на 66-й хвилині Арнольд після передачі від Салаха пробив приблизно з 18 метрів - м'яч зачепив стійку воріт і вилетів за межі поля. Через чотири хвилини Салах з правого краю штрафного майданчика пробив в дальній кут – Онана у стрибку відбив. На 76-й хвилині Нуньес був з м'ячем у штрафному майданчику, але пробити по воротах він не зміг. М'яч відскочив до партнера, після удару якого Онана врятував МЮ.

«Ліверпуль» втратив очки та лідерство в чемпіонаті. Після 17-го туру очолює чемпіонські перегони «Арсенал», який набрав 39 очок. «Ліверпуль» і «Астон Вілла» мають по 38 залікових балів. «Манчестер Юнайтед» вперше в поточному розіграші АПЛ зіграв унічию. Команда з 28 очками посідає сьоме місце в турнірній таблиці.

Англійська Прем'єр-ліга. 17 тур.

«Ліверпуль» – «Манчестер Юнайтед» – 0:0

Попередження: Нуньес (21), Ендо (45+2) - Мейну (27), Амрабат (35), Шоу (88), Рашфорд (90+2).

Вилучення: Далот (90+4).

«Ліверпуль»: Алісон, Александер-Арнольд, ван Дейк, Конате, Цімікас, Собослаї (Гомес, 61), Ендо, Гравенберх (Гакпо, 61), Салах, Нуньес (Елліотт, 78), Діас (Джонс, 78).

«Манчестер Юнайтед»: Онана, Шоу, Варан, Еванс, Далот, Амрабат, Мактоміней, Мейну (Межбрі, 82), Гарначо (Рашфорд, 71), Хойлунн, Антоні (Пелльїстрі, 82).

Стадіон: «Енфілд» (Ліверпуль).

ЛІВЕРПУЛЬ – МАНЧЕСТЕР ЮНАЙТЕД. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(28)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 25
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
GloryUkraine
Чому суддя не призначив пенальті за гру рукою? 
Перець
Далот послав суддю це пряма червона  карточка , чи я щось пропустив 
Tasha19
МЮ запаркували триповерховий автобус і це спрацювало, навіть ще й контратаки непогані проводили. 
Viktor Shuper
матч треш, Ліверпуль просрав моментів цілу купу
December 32
То они себе  буквально отодрали 1 очко от 3-х ливерпульских. Прибили последний ноль в таблице!    Никогда бы  и гривны не поставил на  ничью в этой игре.   А она первая в сезоне для МЮ.
 Клоппик правильно чуял.   Семьнольные победы таким часто сменяются.   Знаю несколько примеров, но воздержусь из выкладывать.
Falko
Цікаво, це журналісти за граматику замінусівали? 
(і швиденько підправили текст)
Владислав Антонов
В наступному турі Арсенал та Ліверпуль грають внічию, а Вілла перемагає Шеффілд Юнайтед. І Вілла різдвяний чемпіон! 
New Zealander
Рівень спортивної журналістики - "переважну перевагу"
vazazh
Нормально. Я предвидел, что так будет и написал ранее. Єто все нормальная история, команда, не может біть на максимуме, за ним всегда ємоциональній спад, за которім - подїем. И так всегда. Главное рассчитать, когда отпустить, а когда війти на макс. В прошлом - єто проказали Сити. Сегодня - два фаворита, Сити и Ливер, арсен - как всегда в конце окажется в жопе. 
Play Games
Нецікаво анг стало дивитися де кожну гру сенсація. Для кого вони той цирк розігрують?
Лига конференций без динамо
ливер дома  не смог обыграть некакущий МЮ   ,какое ему чемпионство глотать ему ,а чемпионом будет Арсенал