Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
2443
4

Ліверпуль – Манчестер Юнайтед. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 17 грудня о 18:30 за Києвом

Ліверпуль – Манчестер Юнайтед. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine. Юрген Клопп

17 грудня на «Енфілді» пройде матч 17-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Ліверпуль» зустрінеться з «Манчестер Юнайтед». Поєдинок розпочнеться о 18:30 за київським часом.

Ліверпуль

Команда минулого сезону фінішувала за межами топ-4. Але зараз вона зустрічає тур у статусі одноосібного лідера таблиці Прем'єр-Ліги. Допомагає, звичайно ж, легший графік, пов'язаний із провалами 2022/2023 – замість того, щоб витрачати сили на Лігу чемпіонів, червоні надають практику дублерам у Лізі Європи – і ті, до речі, справляються, без проблем забезпечивши собі місце у плей-оф турніру. Ну, а основа, яку, до речі, непогано, хоч і точково, посилили у літнє міжсезоння, багато виграє. Цікаво, що хлопці Клоппа зараз знову згадали про свій козир: вміння виривати перемогу за рахунок голу на 90+ хвилинах. Так було і в минулому турі, коли Елліотт зміг оформити 2:1 вже у доданий час.

Манчестер Юнайтед

Клуб отримав чимало ляпасів за ці кілька місяців нового сезону. Адже минулий був, безумовно, вдалим. Тен Хаг почав на Туманному Альбіоні не без проблем, але в результаті його підопічні виконали головне завдання, взявши 3-є місце в АПЛ, ще й як приємний бонус вигравши Кубок Ліги. До речі, грали червоні дияволи й у іншому фіналі, але там дербі виграв Сіті. Нині мало що виходить, причому у всіх турнірах. У Лізі чемпіонів Баварія навіть без мотивації у вівторок знову обіграла англійців та залишила їх на останньому місці у групі, і, отже, без євроарени навесні взагалі. При цьому у Кубку Ліги Ньюкасл взяв переконливий реванш за поразку у вирішальному поєдинку минулого циклу, вигравши розгромно. Ну а в АПЛ минулого туру після перемоги над Челсі МЮ вдома отримав 0:3 від Борнмута. І це вже 7-а поразка у 16 матчах.

Статистика особистих зустрічей

Минулого сезону команди обмінялися домашніми перемогами. На Енфілді гостей розгромили 7:0.

Прогноз

Букмекерські контори не бачать особливих шансів для гостей із Манчестера. Ставимо на перемогу мерсисайдців за фори -1,5 гола (коефіцієнт - 1,87).

Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Перець
МЮ програє лисий збирай чемодани 
December 32
В Англии отлично понимают что это за противостояние.   И потому вынесли игру отдельно.  За что спасибо организаторам.)
 Ливерпуль опять выиграет.  Может и опять крупно.
Павло
Сподіваємося на оновлення рекорду 7:0 
Remark
5:0 або 4:1. Має бути рівно 5 голів в матчі. Це прогноз.