Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
|
10542
4

Жирона – Алавес. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Поєдинок відбудеться 18 грудня о 22:00 за Києвом

Жирона – Алавес. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії
Getty Images/Global Images Ukraine. Артем Довбик

18 грудня на «Монтіліві» пройде матч 17-го туру Прімери Іспанії, в якому «Жирона» зустрінеться з «Алавесом». Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Жирона

Команда підходить до цього поєдинку у статусі одноосібного лідера усієї Ла Ліги. Тут уже навіть обережний у висловлюваннях Мічел Санчес не зможе й надалі повторювати, що його підопічні поки що забезпечують собі збереження прописки. Зараз, у грудні, вони обходять на 2 очки перед початком туру мадридський Реал. А минулого поєдинку була обіграна сама Барселона. Спочатку спрацювала українська зв'язка футболістів, які прийшли 2023 року: Циганков міг бити сам, але не пошкодував і віддав, а Довбик забив свій уже 8-й гол. А в кінці знову показав, як може бути корисний Стуані. У ветерана передача та м'яч, що оформив підсумкові 4:2. Це 13-та перемога при єдиній поразці в Прімері – і все більше порівнянь із Лестером.

Алавес

Клуб має свої завдання і досить впевнено до них просувається. Влітку він зумів повернутися до вищого дивізіону країни. Але не безпосередньо, а через плей-оф, з драматичною розв'язкою у вигляді переможного пенальті наприкінці вирішального поєдинку. У результаті пожирателям бобів прогнозували на цю темпораду боротьбу за виживання, непросту і не факт, що успішну. Але вони (хоч і програють половину поєдинків) очки набирають досить жваво, і навіть перемагають нерідко. У листопаді на своєму полі, у Віторії, вдалося впоратися з Альмерією та Гранадою, потім вистояли на нульову нічию проти Мальорки. І лише з Лас-Пальмасом таки мінімально програли. Проте поки що у підопічних Луїса Гарсії відмінний відрив від зони вильоту: аж 7 очок.

Статистика особистих зустрічей

Жиронці мали 4 матчі без поразок, але крайній поєдинок залишився за Алавесом. Втім, він датується травнем 2019 року.

Прогноз

Букмекерські контори не чекають на неприємні сюрпризи для лідера Прімери, що грає вдома. Варто використовувати ставку, що напрошується, на перемогу Жирони у своїх стінах (коефіцієнт - 1,63).

Оцініть матеріал
(48)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Лунін з агентом розлютилися на Анчелотті. Стали відомі причини
Футбол | 27 квітня 2024, 00:59 9
Лунін з агентом розлютилися на Анчелотті. Стали відомі причини

Український воротар залишився у запасі в останньому матчі

Новий шанс збірної України. Анонс чемпіонату світу з хокею
Хокей | 27 квітня 2024, 12:15 5
Новий шанс збірної України. Анонс чемпіонату світу з хокею

Команда Дмитра Христича спробує вийти до Дивізіону 1A

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Віктор Коробка
Дуже погано, що Вітя знов травмувався. Але з Алавесом вдома повинні впоратися без нього. Артем, час Беллінгема наздоганяти! 
Vik_77
Звичайно, вболіватиму за Жирону і наших хлопців, але за класикою жанру втратять очки там, де найменше цього очікують. Хотілось би, щоб не сьогодні, нехай ейфорія продовжується))