Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 17 грудня 2023, 22:01
2350
0

Реал Мадрид – Вільярреал. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Поєдинок відбудеться 17 грудня о 22:00 за Києвом

| Оновлено 17 грудня 2023, 22:01
2350
0
Реал Мадрид – Вільярреал. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії
Getty Images/Global Images Ukraine. Андрій Лунін

17 грудня на «Сантьяго Бернабеу» пройде матч 17-го туру Прімери Іспанії, в якому «Реал» (Мадрид) зустрінеться з «Вільярреалом». Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Реал Мадрид

Команда може зосередитися зараз лише на внутрішній арені. Втім, особливо багато сил Ліга чемпіонів не відбирала – там іспанський гранд звично достроково впорався із завданням вийти у плей-оф, і вже з другого кола почав використовувати дублерів типу Паса. Багато в чому, щоправда, Анчелотті змушений був випускати молодь, адже у вершкових справжня епідемія травм, що почалася ще з літа, коли надовго вилетів Куртуа. У тому числі і через ці втрати досить часто, як для фаворита, королівський клуб втрачає очки. У тому числі минулого туру на полі Бетіса, незважаючи на черговий рік Беллінгема, обмежилися тільки нічиєю 1:1. Добре, що основні конкуренти, Барселона та Атлетіко, теж втрачають очки, тож за першість доводиться боротися із сенсаційною Жироною.

Вільярреал

Клуб грає під керівництвом вже третього наставника за неповну половину сезону. Починав жовтий субмарин за Кіке Сетьєна, але того швидко зняли на тлі конфліктів із гравцями та слабких результатів. Але його наступник, Пачета, відпрацював лише кілька місяців, нічим позитивним не запам'ятавшись. Він починав з перемог, у кубку з Саморою, у Прімері з Осасуною та в Лізі Європи з Панатінаїкосом, але потім, з Севільєю і навіть Маккабі (Хайфа), були нічиї, а Реалу Сосьєдад вдома розгромно, 0:3, програли, і захоплення з приводу наставника, що успішно попрацював тут же у 2013-2016 роках, вщухли. Хоча у четвер перестріляли на виїзді Ренн 3:2, що дозволило вирватися на 1-е місце у групі.

Статистика особистих зустрічей

Реал виграв лише одного разу у 5 поєдинках, і то у форматі Кубка. Минулого сезону Прімери обидва матчі закінчилися перемогами підводників.

Прогноз

Букмекерські контори вважають, що господарі не допустять другої осічки в Ла Лізі поспіль. Ставимо те що, що тут виграють галактикос при форі -1,5 гола (коефіцієнт - 1,833).

Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

КОСТИШИН: «В УПЛ за якістю гри Шахтар переважає всіх своїх суперників»
Футбол | 03 травня 2024, 07:45 26
КОСТИШИН: «В УПЛ за якістю гри Шахтар переважає всіх своїх суперників»

Досвідчений український тренер назвав фаворита на перемогу у сезоні 2023/2024

Костюк з нового тижня дебютує в топ-20 світового рейтингу
Теніс | 02 травня 2024, 18:53 3
Костюк з нового тижня дебютує в топ-20 світового рейтингу

Марта невдало виступила в Мадриді, але конкурентки в рейтингу були не набагато кращими

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.