Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
1409
0

Манчестер Сіті – Крістал Пелас. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 16 грудня о 17:00 за Києвом

Манчестер Сіті – Крістал Пелас. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

16 грудня на «Етіхаді» пройде матч 14-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Манчестер Сіті» зустрінеться з «Крістал Пелас». Поєдинок розпочнеться о 17:00 за київським часом.

Манчестер Сіті

Клуб давно вважався найсильнішим у Європі, як мінімум одним із таких. Але у червні це було оформлено остаточно: вигравши фінал, хай і 1:0, англійці нарешті стали переможцями Ліги чемпіонів. До речі, на міжнародній арені й нині лад. Тут і взяття Суперкубку УЄФА, і очікуваний достроковий вихід до плей-оф нового циклу Ліги чемпіонів. У Англії справи в головного фаворита далеко не такі райдужні. Навряд чи Гвардіола та його підопічні так уже хотіли взяти Суперкубок, та й у Кубку Ліги вилітали резервісти. Але в АПЛ багаторічний чемпіон дуже багато очок втратив, і в результаті зиму зустрів за спиною у Арсенала. А потім, програвши Астон Віллі, навіть відкотилися на 4 місце. Сам Пеп навіть зрадів, заявивши на прес-конференції про новий виклик, який йому потрібен. Але після цього навіть із скромним Лутоном довелося оформляти вольові 2:1.

Крістал Пелас

Команда за Ходжсона – просто еталонний середняк. І, повернувшись на пост у розпал минулого сезону, Рой встиг вивести нових-старих підопічних із кризи та підняв на підсумкове 11-те місце. У новому циклі орли починали непогано, причому виграли вже перший виїзний поєдинок (нехай і з аутсайдером, Шеффілд Юнайтед). Щоправда, з другої половини осені почастішали поразки, і лише зрідка чіплялися за очки: 2:0 з Бернлі, 1:1 з Вест Хемом. Але навіть вдома з Борнмутом минулого тижня закінчили 0:2. Були надії досягти успіху з Ліверпулем. Але, ведучи у справі у рахунку, наприкінці лондонська команда безвольно поступилася 1:2.

Статистика особистих зустрічей

Позаминулого сезону склярі взяли 4 очки з 6 можливих із містянами. Але у 2022/2023 чемпіон взяв максимум із суперником із Лондона.

Прогноз

Букмекерські контори беззастережно вірять у Сіті. Але він не ідеальний в обороні, а гості будуть битись відчайдушно. Чекаємо на обидві заб'ють (коефіцієнт - 2,22).

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.