Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 12 грудня 2023, 13:31
1862
1

Гендиректор Металіста 1925: «Зі Скрипником контракт не підписували»

Водночас Андрій Нєдєлін не спростував факт переговорів зі спеціалістом

| Оновлено 12 грудня 2023, 13:31
1862
1
Гендиректор Металіста 1925: «Зі Скрипником контракт не підписували»
ФК Ворскла. Віктор Скрипник

Генеральний директор «Металіста 1925» Андрій Нєдєлін в інтерв'ю tribuna.com прокоментував інформацію Віктора Вацка, що Віктор Скрипник взимку очолить харківський клуб.

«З приводу Скрипника неодноразово казав. Ця тема обговорювалася декілька тижнів. Люди завжди шукають якийсь причино-наслідковий зв’язок у якихось моментах. Причиною пошуку тренера є сьогоднішні результати. Причиною пошуку тренера може бути прихід нових інвесторів, які амбіційні та ставлять перед собою високі цілі. Причин може бути дуже багато, внаслідок чого з’являються якісь чутки.

Чутки станом на сьогодні, можна сказати, нічим не обґрунтовані. В деяких ЗМІ можемо прочитати, що «Металіст 1925» підписав контракт з Віктором Скрипником. Ні, це неправда. Якщо йдуть якісь перемовини, то вони у закритому режимі. Офіційна інформація щодо підписання тренерів чи гравців, першоджерело – це офіційний сайт. Треба все ж орієнтуватися на офіційний сайт клубу та на заяви офіційних осіб клубу.

Ні для кого не секрет, що бажання отримати висококваліфікованого фахівця в умовах, в яких сьогодні знаходиться український футбол, може бути максимальним. Ми не проти, щоб Скрипник очолив нашу команду. Але для цього повинні зійтися багато факторів. Якщо зійдуться, то я буду першим радіти. Але ви ж розумієте, що є багато «але». Принаймні сьогодні Скрипник – це тренер «Ворскли». Звідки береться та чи інша інформація – її важко коментувати. Ось така позиція», – сказав Недєлін.

Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
apepa
На следущей недели все подпишут. Сейчас мелочи утрясают по контракту...