Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 11 грудня 2023, 22:05
20780
25

Віктор Скрипник залишить Ворсклу. Названо новий клуб тренера

Віктор Вацко повідомив, що український фахівець очолить «Металіст 1925»

| Оновлено 11 грудня 2023, 22:05
20780
25
Віктор Скрипник залишить Ворсклу. Названо новий клуб тренера
ФК Ворскла. Віктор Скрипник

Український футбольний тренер Віктор Скрипник покине полтавську «Ворсклу» та очолить харківський «Металіст 1925», повідомляє журналіст Віктор Вацко.

Джерело зазначає, що контракт між фахівцем та клубом вже підписано. Він буде діяти до 1 січня 2027 року. Віктор приступить до виконання обов'язків вже з нового року. Мета «Металіста 1925» та Віктора Скрипника – потрапляння в єврокубки.

В цьому сезоні Віктор Скрипник очолював полтавську «Ворсклу», з якою наразі посідає 7-ме місце в турнірній таблиці. У команди 23 набраних очки в 17 турах.

Оцініть матеріал
(59)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 25
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
locator-x
Новий власник М1925 хоче щось зробити? Чи у Ворсклі знов трьохмісячна заборгованість по ЗП, як часто у Жеваго буває? Дасться чути...
Віктор Коробка
Скрипник - непоганий тренер, але його рішення інколи дивують. То пішов з Зорі, бо не бачив фінансової стабільності та бажання розвитку клубу. Це можна було зрозуміти, але куди пішов?! У Ворсклу, де ситуація ні на крихту не ліпша. Тепер йде з Ворскли, але знов таки - куди?! В команду, яку ледве врятували нові інвестори. Можливо вони дійсно вирішили зробити команду, яка буде вести боротьбу за чемпіонство і з цією метою запросили Скрипника. Ну що ж подивимось. Було б дуже чудово, якби в Україні кількість заможних інвесторів не байдужих до футболу зростала. Але під час війни та занепаду економіки - якось не дуже в це віриться.
igor shmuylo
надо идти на поклон до павлова . и просить что бы возглавил  ворсклу . я помню как при павлове играла ворскла .
Gargantua
какой то айтишник залил видать кучу денег в 1925
Віктор Коробка
Мені одному здається, що у Вацко розвідка не гірша, ніж ЦРУ, а може й краща?!
Swed
А Вацко перейдёт в Ворсклу?
MrStepanovM .
мета єврокубки...може не треба? вже бачили Ворсклу...
naverland
Посмотрим, 
ROBOCOP
Вот это да!
alex55
ни в одной команде которую тренил, не поставил нормальный футбол. разочарование.
BekXan
Нагадаю всім Саме Максимов коли пішов ,Запросили Скрипника.Під нього підняли суттєво зарплатню гравцям і надали гарний бюджет на трансфери.Бо розраховували на гарний проєкт і довгу співпрацю .Підсумок Це чудо провалило два евросезони в хлам позорно це всі бачили.Далі накупило якогось мусора яке взагалі не заграло а декілька навіть не зіграло ні однієї гри.Далі виступи в УПЛ просто жах і це всі бачить.Відверто провальні ріішення і результати. Зорі у нього теж саме було після Вернидуба.Прийшов команда пограла доки він не почав створювати свою і пішла Зоря в нокаут .Скрипник пішов ..Чемпіонат Латвії ось його досягненя,де фактично і фізрук би виграв кінцівку чемпіонату з командоюю на ходу.Єдине його вагоме досягнення бундесліга кубок.А по факту гри команди максимум в 10 була а так на дні бовтався почти 3 РОКИ.Де все таки потім вигнали.В УПЛ в нього нічого не виходить і це факт.
Stanislav Matusevych
Ну все, тепер 1925-м точно вильоту не уникнути.