Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
|
3309
0

ПСВ – Арсенал. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

Поєдинок відбудеться 12 грудня о 19:45 за Києвом

ПСВ – Арсенал. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів
Getty Images/Global Images Ukraine. Олександр Зінченко

12 грудня на «Філіпс» пройде матч 6-го туру Ліги чемпіонів, в якому ПСВ зустрінеться з «Арсеналом». Поєдинок розпочнеться о 19:45 за київським часом.

ПСВ

Команда з літа отримала собі на тренерську посаду Петера Боса. Нідерландець після не вдалих років у Німеччині і особливо у Франції повернувся на батьківщину з досить підмоченою репутацією. Але в Ейндховені добре себе проявляє. Дебютом стали 1:0 у Суперкубку з Феєнордом, а нещодавно його обіграли і в Роттердамі в рамках Ередивізії, зміцнюючи одноосібне лідерство. Добре представник Нідерландів розпочинав у Лізі чемпіонів. Там цього разу він пройшов кваліфікацію, обігравши Штурм і взявши реванш у Рейнджерс за осічку річної давнини. Груповий етап, щоправда, починався з принизливих 0:4 проти фаворита, Арсенала, у Лондоні. Але потім селяни тільки додавали, спочатку зігравши внічию із Севільєю та Лансом, а потім обігравши і іспанців, і французів. У результаті вже зараз поєдинок перетворюється на формальність: криваво-золоті відстають на 3 очки та гірші за очними зустрічами.

Арсенал

Клуб повернувся до турніру після довгої, як для гранду такого масштабу, відсутності. Вже саме повернення до головного єврокубку допомогло провести амбітну трансферну літню кампанію, досить дорогу, але при цьому точкову – чого варте підписання за 100 мільйонів Деклана Райса. Але ці витрати виправдовуються новими успіхами підопічних Мікеля Артети, які вже взяли титул, нехай і лише Суперкубок Англії (ще й по пенальті), і вибралися до кінця осені на 1-е місце у Прем'єр-лізі. І, головне, у Лізі чемпіонів була лише 1 осічка, з Лансом на виїзді. Але навіть у нього минулого туру взяли переконливий реванш, заодно гарантувавши собі перше місце в квартеті.

Статистика особистих зустрічей

До цього циклу спостерігалася рівність між клубами. Навіть рік тому у груповому етапі Ліги Європи вони обмінялися сухими домашніми перемогами. Зараз Зінченко та компанія теж не пропустили, але ще й розгромили нідерландців 4:0.

Прогноз

Букмекерські контори надають перевагу англійцям. Але обидві сторони вже немотивовані турнірно, і можуть грати на втіху. Чекаємо на тотал більше 2,5 голів (коефіцієнт - 1,64).

Оцініть матеріал
(20)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ВІДЕО. Чому ніхто не говорить про це? Фани Челсі смакують суперпас Мудрика
Футбол | 03 травня 2024, 07:44 8
ВІДЕО. Чому ніхто не говорить про це? Фани Челсі смакують суперпас Мудрика

«Пенсіонери» разом із Михайлом обіграли «Тоттенхем» 2:0 у перенесеному матчі АПЛ

Іменитий клуб АПЛ з українцем у складі хоче переконати Луніна залишити Реал
Футбол | 02 травня 2024, 21:03 5
Іменитий клуб АПЛ з українцем у складі хоче переконати Луніна залишити Реал

«Челсі» хоче підписати українського голкіпера

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.