Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 11 грудня 2023, 15:00
4291
31

Динамо – Оболонь. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Третє київське дербі в сезоні

| Оновлено 11 грудня 2023, 15:00
4291
31
Динамо – Оболонь. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
Динамо Київ

В понеділок, 11 грудня, відбудеться поєдинок 17 туру Української Прем'єр-ліги, в якому гратимуть київські «Динамо» та «Оболонь». Гра пройде в Києві на полі стадіону «Динамо» ім. В. Лобановського, початок – о 15:00.

  • Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

Динамо

На жаль, цього сезону інформаційні потоки, пов'язані з «Динамо», є не надто приємними для київського клубу. На старті сезону активно в інфопросторі обговорювався виліт з єврокубків. Тоді на зміну прийшли невдалі результати в чемпіонаті і , як наслідок, відставка головного тренера Мірчі Луческу. І ніби все стабілізувалося, але тепер нова повістка дня – незіграний матч з «Минаєм». І кияни не винні в тому, що матч не відбувся, але навколо ситуації розпочинається нездоровий шум – буде технічна поразка, не буде («Динамо», за словами представників клубу, не хоче «кабінетних» очок), поїдуть кияни в Ужгород ще раз, не поїдуть...

Якщо говорити про саму якість гри, що показує «Динамо», то вона після звільнення Луческу покращилася. Складалося враження, що киянам щось заважало грати, якісь проблеми в ментальному плані. Схоже, що Олександр Шовковський їх вирішив і команда вже встигла перемогти, наприклад, міцні «Кривбас» з «Рухом».

Також в минулому турі був обіграний «Металіст 1925». Два пропущені голи не стали перешкодою для киян, вони натомість забили чотири. За втраченими очками «Динамо» потенційно може очолити УПЛ (набрати однакову кількість очок з «Шахтарем»), якщо виграє всі перенесені матчі.

Дискваліфікованих гравців на цю гру немає, під загрозою дискваліфікації перебувають Шепелєв та Дубінчак, які мають по три попередження.

Оболонь

«Пивовари» в цьому сезоні складають враження міцної команди, яка може обіграти будь-кого, особливо в тому випадку, якщо суперник недооцінюватиме їх. Це вже відчули на собі і безпосередньо «Динамо», яке вилетіло з Кубку України саме від «Оболоні», і «Дніпро-1» (поразка в очному матчі коштувала роботи Олександру Кучеру).

Проте з командами, які мають такі ж козирі, як і «Оболонь» – бажання боротися, пресинг, швидкі атаки, самовіддачу кияни мають проблеми. Очки набираються, проте не так багато, як би хотілося прихильникам клубу. Зараз «Оболонь» перебуває на дванадцятому місці, ніби і не заслуговує по грі на виліт, але до підвалу турнірної таблиці не так і далеко. Причому перемоги здобувалися вже досить давно, за останні п'ять матчів у команди дві нічиї та три поразки.

Тренер команди Валерій Іващенко потрапив у неприємну ситуацію, коли заявив, що жінкам-арбітрам не місце в чоловічому футболі. Мабуть, такі слова коштуватимуть тренеру кількох матчів дискваліфікації, відразу згадується Владислав Ванат, який пропустив кінцівку минулого сезону за схожі висловлювання. Проте на даний момент ще не було ніякого офіційного рішення.

Пропустить гру дискваліфікований Валерій Дубко.

Статистика зустрічей

Після реінкарнації «Оболоні» клуби провели чотири матчі. В трьох з них перемагали «динамівці», раз сильнішими були «пивовари» – в матчі, про який йшлося вище. Серед цих матчів тільки один припав на УПЛ (решта – на Кубок) – матч першого кола, який «Динамо» виграло з рахунком 4:2.

Орієнтовні склади

«Динамо»: Бущан – Тимчик, Сирота, Дячук, Дубінчак – Бражко, Шапаренко – Волошин, Буяльський, Кабаєв – Ванат.

«Оболонь»: Кичак – Осман, Карась, Лукянчук, Фатєєв – Приймак, Мороз – Черненко, Груша, Краснопір – Суханов.

Прогноз на протистояння

В київському дербі сильнішим однозначно має зараз бути «Динамо». Якщо підопічні Шовковського не привезуть собі проблем, то повинні здобути чергову перемогу. Але врахуємо нюанси з «динамівським» захистом та бажанням «пивоварів» і ризикнемо спрогнозувати повторення рахунку першого кола.

11 грудня, понеділок

«Динамо» – «Оболонь»
Київ. Стадіон «Динамо» ім. В. Лобановського. 15:00
ТБ-трансляція на телеканалі «2+2» і на YouTube
Арбітр: Віктор Копієвський (Кропивницький)
ДИНАМО - ОБОЛОНЬ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua — 4:2

Оцініть матеріал
(16)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 31
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Remark
Думаю, тут 2:0.По голу в кожному таймі. Але це просто прогноз, не ставка.
DK1961
Сидит вот такое чмо в канализации под площадью имени ленина в "столице днр", в припадке (своем обычном) строчет минусы на всех фанов Динамо и с нетерпением ждет , когда очередное свое ...сможет вылить в инет. Тьфу, какая гадость...
Oliynuk_sport
Київське дербі, Оболонь буде боротись до кінця за очки, але Динамо зараз сильніше, прогноз 3:1
FunnyCat_____
Удачи самому титулованному и популярному клубу Украины в матче с неуступчивой Оболонью!
Kovalchuk
Продырявленый ты где пропадал неужели только по воскресеньям тебя продлевают
Pavel_i_CO
Потрібно закінчувати рік  на мажорній ноті. Удачі Динамо Київ!!
Remark
І до речі, близько 15:00 години має бути тривога. Бо за логікою деяких ботів, це все витівки під@р@ метверчука над Динамо
На рахунок тривоги, то не жарт. 
Remark
Бот відпрацьовує бабло, мінусує добре! 
Але ж не в мінусах чи плюсових лайках справа. 
Артур Отаманчук
Айно, А де цей пітр дівся, шо з пивом на аватарці, невже зайнятий хуїсосе??
Remark
Чого бляшанка ще не дала прогноз по матчу? Навіть жодного висера про шуби не написала! Дуже дивно. Мо захворів?
Remark
І ще, жоден з даунбасівців, чогось нічого поганого про януковоща ні разу не написав. Бо ще десь в душі мріють про його повернення)))
Remark
І головне, що на жодній гілці так різко не мінусовали! І як тільки грає ДК, то одразу "залетів" бот і давай відпрацьовувати своє бабло))) Ну це палево просто капець
Pavel_i_CO
А от і наша ханига  днонєтская проспалась)
DK1961
Надеюсь игроки Оболони не будут так яростно хамить и симулировать на поле 9как в предыдущих двух матчах с Динамо), а их тренер не будет истерить вдоль бровки поля. Ну а судья держать под контролем излишние эмоции игроков и тренера пивоваров.
Strannik
Игра двух середняков не должна разочаровать. Но зима в Киеве снежная. Шубы в дефиците. Сколько уже завезли, вот в чем вопрос, бедный Йорик.
ALF🎈
Обидві команди подобаються, але Динамо для мене рідніше, тому буду вболівати за них.
Дві київські команди будуть грати між собою, як це класно, давненько такого не було, добре що Оболонь вже в УПЛ
Сьогодні вся Оболонь має гудіти і вболівати за Оболонь
Лига конференций без динамо
Пивзавод уже в этому году унизил дырявых опзжшников сегодня должна быть вторая серия под названием "унижение  дырявых 2"