Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
|
2594
0

Вперше у сезоні Барком виграв другий матч поспіль у Плюс Лізі

Цього разу підопічні Угіса Крастіньша завдали поразки команді з міста Ченстохова

Вперше у сезоні Барком виграв другий матч поспіль у Плюс Лізі
plusliga.pl

В матчі 11-го туру польської Плюс Ліги у неділю ввечері волейболісти львівського клубу «Барком-Кажани» у місті Велюнь приймали команду «Ексакт Системс Гемарпол» (Ченстохова). Перед цією зустріччю суперники розташовувалися поряд у турнірній таблиці, маючи по 10 очок. Львів'яни знаходились на 12 місці, а гості перебували на 13 позиції.

Стартова партія у наших волейболістів не вийшла. Майже з самого початку вони опинилися в ролі наздоганяючих. І хоча в середині сету гра вирівнялася і деякий час була рівновага у рахунку, до кінця партії команда з Ченстохова пішла вперед і виграла партію 25:20.

Другий сет спершу проходив за таким самим сценарієм. Знову гості були попереду на два-три очки, а українці наздоганяли їх. Але після того, як на табло з'явилися цифри 13:13, гравці «Баркому-Кажани» зуміли взяти чотири очки поспіль та повели 17:13. Надалі їхня перевага тільки збільшилася 25:18.

А ось третя партія була повністю за львів'янами. Вони вже на старті створили комфортний відрив 7:2, 10:4, 14:6. Тепер треба було просто спокійно довести справу до логічного завершення, що наша команда й зробила 25:16.

Гості не збиралися здаватися без бою у четвертому сеті та спробували відігратися. Принаймні до середини партії вони вели з невеликою перевагою. Проте потім українці наздогнали їх, а основні події сталися за рахунку 19:19. Двічі вдало на блоці зіграв Василь Тупчий, а згодом він же провів результативну атаку – 22:19. Упускати такий шанс на загальну перемогу наші не стали і капітан команди Ілля Ковальов поставив крапку у цій зустрічі 25:22.

Львівський клуб виступав у такому складі: Мойзе Гуйє (набрав 9 очок), Денніс Петровс (1), Лучано Палонски (18), Владислав Щуров (8), Василь Тупчий (24), Ілля Ковальов (8), Ярослав Пампушко (ліберо) - стартовий. На заміну виходили Олексій Головень (0), Віталій Кучер (0).

Чемпіонат Польщі з волейболу. Плюс Ліга
11 тур. 10 грудня. Велюнь (Польща)
«Барком-Кажани» (Львів, Україна) – «Ексакт Системс Гемарпол» (Ченстохова, Польща)

3:1 (20:25, 25:18, 25:16, 25:22)

Це друга перемога поспіль львів'ян у нинішній Плюс Лізі, причому вперше у сезоні вийшла така міні-серія. А всього в 11 матчах у «Баркома-Кажани» 5 перемог, 13 набраних очок і 10-те місце в турнірній таблиці. У наступному турі 18 грудня українці зіграють у місті Жешув проти місцевого клубу «Ресовія».

Оцініть матеріал
(26)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Сергій БОГАЧУК: «Чому Ломаченко знов мовчить про Україну?»
Бокс | 12 травня 2024, 10:20 5
Сергій БОГАЧУК: «Чому Ломаченко знов мовчить про Україну?»

Український боксер – про перемогу Ломаченка над Камбососом

Де дивитись онлайн бій Василь Ломаченко – Джордж Камбосос
Бокс | 12 травня 2024, 07:05 2
Де дивитись онлайн бій Василь Ломаченко – Джордж Камбосос

12 травня в австралійському Перті пройде поєдинок за титули IBF та IBO

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.